Popsangerinde og dronningen i nyt samarbejde: Jeg ser meget frem til det

Oh Land og dronning Margrethe skal arbejde sammen om opsætningen af en ny forestilling i Tivoli.

Det er ikke første gang, dronning Margrethe og Oh Land skal arbejde sammen - er ses de sammen i 2015, hvor de samarbejde om forestillingen 'Askepot' i Tivoli. (Foto: ERik Refner © Scanpix)

Sangerinden Oh Land og dronning Margrethe skal begge være med til at sætte en helt ny forestilling op i Tivoli, som vil få premiere i Koncertsalen i 2019.

Det afslører Tivoli i en pressemeddelelse.

I den nye forestilling skal dronning Margrethe stå bag kostumer og scenografi, mens Oh Land er ansvarlig for musikken.

Hvilken forestilling det drejer sig om, bliver afsløret på et pressemøde i Tivoli i næste uge, men det er et eventyr, lyder det fra dronning Margrethe.

- Jeg ser meget frem til at give mig i kast med opgaven om at skabe nye dekorationer og kostumer. Der er tale om et dejligt eventyr, der tager publikum på en rejse, hvor der både er noget trist og festligt, og mange muligheder for at gøre fortællingen morsom, siger hun.

Dronning Margrethe er en travl kvinde, når det gælder forestillinger. Hun er nemlig snart aktuel med det fjerde gensyn med balletten Nøddeknækkeren i Tivoli fra den 23. november.

Derudover har hun også arbejdet sammen med Oh Land før. I 2015 arbejdede de sammen om opsætningen af forestillingen 'Askepot' i Tivoli.

Facebook
Twitter