Popstjerne i panik på Roskilde: Mistede alle kostumer før 'enorm' koncert

Amerikanske Todrick Hall måtte på skoindkøb i København og sy nye kostumer få timer før sin Roskilde-debut.

Sådan skulle det have set ud, da amerikanske Todrick Hall onsdag nat gik på scenen til Roskilde Festival. Billedet her stammer fra en koncert i USA den 24. juni. (Foto: © Lauren Witte, Ritzau Scanpix)

Normalt optræder sangeren Todrick Hall på scenen iført ekstravagante rober og store parykker, men forud for sin koncert på Roskilde Festival onsdag nat, blev den amerikanske entertainer og LGBT-ikon mødt med noget af en udfordring:

Ingen af Todrick Halls kostume-kufferter kom nemlig frem efter flyrejsen til Danmark.

Derfor stod den 37-årige sanger, der blandt andet er kendt fra YouTube og tv-showet 'RuPauls Drag Race', pludselig uden kostumer, parykker og make-up til både ham og sine to dansere.

- Mit liv er en evig rutsjebanetur. Vi er landet her i København uden kufferter og lydudstyr. Men vi tænkte: "Det er et show på en onsdag i København, hvor stort kan det lige være?" Det viser så sig så, at det er enormt, fortalte en panikslagen Todrick Hall selv før showet i en story på Instagram delt med sangerens næsten to millioner følgere.

Her så man også, hvordan stjernen få timer før sit show var på skoindkøb i en skobutik i København for at finde en erstatning til de høje hæle, han normalt optræder i.

Heldigvis kom musikerens egen kuffert frem, og derfor måtte han og danserne i al hast forsøge at sy nye kostumer ud af det tøj, Todrick Hall havde liggende i sin private kuffert.

Alligevel måtte YouTube-stjernen gå på scenen i nogle noget mere afdæmpede gevandter end normalt.

- Vi har siddet og syet backstage lige indtil for et øjeblik siden for at få lavet nogle kostumer ud af de gamle H&M-t-shirts i min kuffert. Normalt er jeg jo iført store kostumer og kjoler under de her shows, så jeg føler mig meget uden for min komfortzone, og jeg er ret nervøs, lød det fra Todrick Hall fra scenen.

Todrick Hall på scenen på Roskilde Festival onsdag nat. Stjernen måtte gennemføre det meste af showet iført hættetrøje og t-shirts fremfor kjoler og kostumer. (Foto: © PRIVATFOTO)

Roskilde-publikum var "det bedste nogensinde"

Publikum lod sig dog ikke mærke af, at mængden af similisten og pailletter på scenen var mere beskeden end normalt.

Kort efter koncerten gik i gang måtte vagter fra Roskilde Festival lukke helt for indgangen til koncerten, der blev spillet på den indhegnede Apollo-scene, og flere skuffede gæster gik derfor forgæves i håbet om at se det amerikanske LGBT-ikon i aktion.

De, der fik sneget sig ind foran scenen, oplevede dog et show, der både bød på fællessang, dansefest og flere brandtaler fra stjernen om vigtigheden af at elske sig selv og leve sit liv, som man selv ønsker.

Et budskab, der blev mødt med klap, jubel og anerkendende knips fra publikum.

For Todrick Hall endte koncerten også som en succes, hvis man skal tro den story, han lagde op på Instagram halvvejs under showet:

- Det her publikum er nok det bedste publikum, vi nogensinde har optrådt for. Det her fucking crazy!

Torsdag fortsætter musikken på Roskilde Festival, hvor blandt andre Megan Thee Stallion, Dua Lipa og 90'er-ikonerne TLC skal på scenen.

Der bliver normalt ikke sparet på noget, når Todrick Hall går scenen. Her ses han ved en tidligere koncert. (Foto: © Marion Curtis/StarPix/Shutterstock, Ritzau Scanpix)