Populær teenage-skuespiller i ubehagelig sexscene: 'Det har sat tankerne i gang hos mig'

Serien 'Natten til lørdag' krævede noget særligt af Albert Rosin Harson. OBS: Spoiler-advarsel.

Han har både været benhård ballademager, klassens populære dreng og Tinkas bedste ven i TV2-julekalenderen 'Tinka og Kongespillet'.

I den aktuelle DR3-serie 'Natten til lørdag' betræder den 17-årige skuespiller Albert Rosin Harson ny grund.

Her spiller han Karl, hvis flirt med Rosa (Rachel Lilienfeldt) udvikler sig i en ubehagelig retning i grænselandet mellem sex og overgreb. Det krævede et helt nyt følelsesregister i skuespillet, fortæller Albert Rosin Harsen.

- Jeg har været vant til at spille til en yngre målgruppe. Det er en anden måde at spille på. Hvis jeg skal spille ked af det, kan jeg godt finde på at stille mig over i et hjørne og blive ægte ked af det. Det fucker jo med ens følelser.

Sexscenen og spørgsmålet om samtykke mellem karaktererne udfordrede Albert Rosin Harson, da han læste om den i manuskriptet. Også privat har temaet sat sig fast:

- Det har sat nogle tanker i gang for mig. Også hvis jeg selv er ude, og jeg ser nogle drenge tale med nogle piger. Jeg tænker over, om der er samtykke, selvom det bare en drink eller snak. Alligevel skal man have lyst. Folk skal kunne sætte en grænse.

Mød Albert Rosin Harson i videoen, hvor han fortæller om den mest krævende scene i sin karriere. OBS: Fare for spoilere.