Prisregn: Her er de sociale mediers vildeste stjerner

De har fået os til at klukke af grin, givet udfordringer - og stof til eftertanke. Lørdag aften blev de danske stjerner på sociale medier hyldet ved Guldtuben 2017.

Guldtuben blev sidste år afholdt i Det Kongelige Teater med 1200 publikummer. I år var det opgraderet til Royal Arena med 9000 publikummer. Et fint billede på, hvor populære stjernerne på YouTube, Snapchat osv. er blevet.

Hvis du leder efter et ekspert-hold, der om nogen har knækket koden til at underholde bredt og gå viralt, så ville Københavns Royal Arena lørdag aften være et godt sted at starte.

Her blev prissuddelingsshowet Guldtuben 2017 afholdt under overværelse af cirka 9.000 publikummer - og livestreamet på Splays YouTube-kanal.

Cremen af danske influenter, youtubere, snapchattere og andre, der på eminent vis har underholdt og skildret deres hverdag - ofte skudt hjemme i stuen eller soveværelset under beskedne forhold - blev hyldet med en prisuddeling. Fans har kunnet afgive deres stemmer på de nominerede til i månederne op til.

Vært Magnus Millang bandt showet sammen, hvor blandt andet Scarlet Pleasure, TopGunn og Mads Langer optrådte. Vi har samlet årets vindere her:

Årets Bedste på YouTube: Alexander Husum

Gummiansigtet har udmærket sig med spas, parodier og vilde påfund på sin YouTube-kanal, som over 240.000 abonnerer på. Besøg den her.

Årets Video: 'Fie Laursen 'Diss track' af Jonni Gade

1.900.000 visninger. Så mange gange er YouTuberens diss af bloggerpersonligheden Fie Laursen, blevet afspillet. Afsendere er Jonni Gade, der byder velkommen på sin YouTube-kanal med ordene 'Hej. Jeg hedder Johnni. Jeg er mærkelig. Kig forbi.' Gør det her.

Årets Bedste på Facebook: Kender du det?

I bedste meme-stil producerer de to 17-årige brødre indhold med et glimt i øjet til facebooksiden 'Kender du det'. Få vendt hverdagen på hovedet her.

Årets Bedste på Snapchat: Lakserytteren

Lakserytteren aka. Rasmus Kolbe blev hyldet med en pris for sin snaps, der konkurrer med hans påklædning i at være vild, overraskende og fantasifuld. Tjek ham på Snapchat under 'Lakserytteren'.

Årets Sang: Fie Laursen 'Justin'

Den fængende sang, der blandt andet har linjen 'Men sig mig lige hva' fuck ska' jeg gøre, hvis Justin Bieber spørger?' har fået over 1,5 millioner visninger. Se den her.

Årets Vlogger: Rasmus Brohave

En af de helt store stjerner på danske sociale medier hev prisen hjem for at rapportere fra sin hverdag på sin skæve og karakteristiske måde. Besøg ham her.

Disse kategorier blev der også kåret vindere i:

  • Årets Beauty & Fashion: Astrid Olsen

  • Årets Humor: Alexander Husum

  • Årets Serie: Maria Vagn Hansen 'Shape of You'

  • Årets Gamer: MadsenGaming

  • Årets Rising Star Emilie Briting

  • Årets Visuelle Udtryk: Johan

  • Årets Virale Hit: 'Fie Laursen Diss Track' Johnni Gade

  • Årets #reklame: Kristine Sloth 'Min tur til Kenya'

  • Årets Collab Alexander Husum og Niki Topgaard

  • Årets Budskab: Cisca Øvlisen

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk