Radiohead udgiver gratisavis

Træt af metroXpress, Urban og 24timer? Så læs Radioheads nye gratisavis i stedet. Den udkommer i dag i forbindelse med albummet The King of Limbs.

I 2007 lod Radiohead deres fans bestemme, hvor meget de ville betale for en digital udgave af gruppens album "In Rainbows".

Tidligere i år udgav de albummet "The King of Limbs" digitalt og uploadede i den forbindelse en video, hvor Thom Yorke viste, hvordan der kunne danses til sangen "Lotus Flower" - den blev et kæmpe hit med versioner, der viste Thom Yorke danse til Beyoncé, Lady Gaga og andre popkunstnere.

Nu er den britiske gruppe endnu en gang klar med en alternativ markedsføringsstrategi - denne gang i forbindelse med, at "The King of Limbs" i næste uge udkommer i fysisk form.

Mandag udgiver gruppen nemlig gratisavisen "The Universal Sigh" rundt omkring i hele verden - og altså også i København.

Gratisavisen kan downloades

Gratisavisen består af digte, noveller, lyrik og illustrationer og kan i Københavns fås ganske gratis ved Københavns Universitet Amager.

9. maj udkommer endnu en udgave af "King of Limbs" - denne gang et såkaldt "avisalbum". Ifølge Radioheads hjemmeside er avisalbummet dog ikke ens med den gratisavis, der mandag bliver uddelt i store dele af verden.

For de inkarnerede Radiohead-fans der ikke har mulighed for at komme forbi København for at få fat på en gratisavis, er der dog stadig håb. Hele avisen kan nemlig læses her.

Facebook
Twitter