Rage Against the Machine genopstår i 2020

Det ikoniske rockband fra 1990'erne drager på mindre turné i USA til foråret.

Rage Against The Machine med Zach de la Rocha i spidsen blev også gendannet i 2007, hvorefter de spillede sammen i fire år. (Foto: Lucas Jackson © Scanpix)

Efter ni års fravær er det californiske rapmetal-band Rage Against the Machine nu på vej tilbage på scenen.

Ifølge flere internationale medier, heriblandt Forbes, skal bandet med den fyrige Zach de la Rocha i front på en mindre turné i USA til foråret.

Bandet skal optræde i staterne Texas, New Mexico og Arizona samt to gange på den store festival Coachella i Californien til april.

Koncertdatoerne blev i dag offentliggjort på bandets profiler på sociale medier, men uden den helt store mediebevågenhed.

Nu bekræfter en af bandets mangeårige samarbejdspartnere, Wayne Kamemoto, ifølge Forbes, at den er god nok.

Spillede på Roskilde

Rage Against the Machine, der spillede på Roskilde Festival i 1996, har ikke meldt ud, om bandet spiller andre koncerter end de nævnte.

Oprindelig var bandets velmagtsdage i perioden fra 1991 til 2000. Men de fire hårdtslående musikere gjorde comeback i 2007 og blev sammen indtil 2011.

0:00

Udover Zack de la Rocha består Rage Against the Machine af guitarist Tom Morello, trommeslager Brad Wilk og bassist Tim Commerford.

Rage Against the Machine har udgivet fire studiealbum. Bandets selvbetitlede debutalbum omfattede de stærkt politiske numre 'Killing in the Name', 'Take the Power Back' og 'Wake Up'.

FacebookTwitter