Rammstein var wunderbar!

Tyske Rammstein gav publikum masser af flammer og masser af sæd. Og det var alt sammen vidunderligt, mener de danske anmeldere.

De 15.000 mennesker, der i aften skal se Rammstein i Jyske Bank Boxen, kan godt begynde og glæde sig.

For det tyske rockband leverede en enestående koncertoplevelse, da de i aftes gæstede Forum i København, mener anmelderne.

Helvede er en Rammstein-koncert

Hos Berlingske giver Jeppe Krogsgaard Christensen koncerten topkarakteren seks stjerner, og roser især samspillet mellem musikken og scenografien, som gav en fornemmelse af, at befinde sig midt imellem Dantes Inferno, Tolkiens Mordor og 2. Verdenskrigs kamppladser.

- Det er alt sammen en fuldstændig vild og fuldkommen vanvittig blanding af brutalitet, intelligens, indsigt, skriver Jeppe Krogsgaard Christensen om koncertoplevelsen.

Traditionen tro var Rammsteins koncert tilsat en god portion seksualdrift, hvilket blandt andet kom til udtryk, da en kolossal pik sprøjtede sæd ud over de første rækker af fans.

Overbevisende pyroteknik

De seks østtyskere sparede heller ikke på pyroteknikken, da koncerten også bød på brændende mikrofonstativer, et vandfald af gnistre og ivrig brug af flammekastere. Alt sammen fuldstændig overbevisende, mener Gaffas anmelder.

- Vildt, voldsomt - og fantastisk gennemført. Selv tilskuere, der ikke kan lide musikken, må alligevel have respekt for opbygningen og afviklingen af sceneshowet, skriver Jesper Rise Børjesen fra Gaffa og kvitterer med fem ud af seks stjerner.

Et fedt galehus

Hos Ekstra Bladet stemmer den ellers altid kritiske Thomas Treo i.

Også han giver koncerten fem ud af seks stjerner og skriver, at der ikke var andet at gøre end at læne sig tilbage end at nyde det overvældende inferno.

Eller som Thomas Treo selv udtrykker det:

- Flammekastere, kanonslag, røgmaskiner og andet heftigt isenkram fik Forum…til at minde om en blanding af galehus og nytårsaften i helvede. Altså på den fede måde naturligvis.