Rock mod rockere og indvandrerbander

Kulturelle christianitter har fået nok af af bandekonflikten og arrangerer derfor en rockkoncert som protest mod de kriminelle bander.

Nu kan det være nok, derfor står den på rock - mod bandekrigen. Midt på Pusherstreet på Christiania spiller tre dansk bands de kriminelle bander midt imod.

Lørdag giver de tre danske rockbands Red Warszawa, Bolværket og Setting Son koncert for at vise deres modstand mod både rockere og indvandrerbander. Det fortæller medarrangør Rune Thor Nielsen.

- Vi er trætte af rockerne og indvandrerbanderne. Efter Pusherstreet blev ryddet, er volden eskaleret i hele byen. Pointen er derfor, at vi gør det midt i Pusherstreet, siger Rune Thor Nielsen til DR Nyheder.

Skal se skævt til uheldige elementer

Selv om Christiania ofte får negativ omtale i medierne, og det ikke er mere end 14 dage siden end ung mand blev dræbt på fristaden, ønsker Rune Thor Nielsen og hans to medarrangører at vise, at der ikke er så farligt på Christiania.

- Vi har også vores uheldige elementer herude. Koncerten er også en fuckfinger til dem. Vi håber det skaber debat, og at folk vil se skævt til dem herude.Og måske har de ikke lyst til at være her den dag, fortæller Rune Thor Nielsen.

Den seneste halvanden måned har de tre arrangører brugt på at få bands til at spille med, og det er lykkedes at få tre bands til at spille, mens talerne endnu ikke er faldet på plads.

Kendt for Hæwi metal og hass

Red Warszawa er hovednavn til koncerten fra 14 til 23 på lørdag, og bandet er kendt for sange som "Hæwi metal og hass (Vi prøver igen!)" og "Jeg vil ha' en kvinde med en kraftig måtte (Tisse-Bæ-Sax Sang!)". Desuden er bandet kendt med god brug af lys og skæpper at kalde sig for Danmarks dårligste rockorkester.

Bolværket har netop udgivet deres debutalbum, og endelig er der Setting Son, der har to album på bagen, det seneste produceret af ingen ringere end Bay Woodrose-forsanger Lorenzo Woodrose, der ved særlige lejligheder også har givet den som trommeslager ved bandets live-optrædener.

Ønsker fortsat fri hash

Det hele løber som skrevet af stablen lørdag 18. juli klokken 14 midt i en af Danmarks mest omtalte gader, Pusherstreet på Christiania. Selv om koncerten er en protest mod bandekonflikten, understreger arrangørerne, at Christiania fortsat går ind for fri hash.

Facebook
Twitter