Alex Vargas om vild Roskilde-debut: Det var et af mine svedigste shows

Roskilde Festival havde undervurderet musikerens popularitet og måtte lukke adgangen til koncerten.

Det blev en svedig debut på Roskilde Festivals Gloria-scene for Alex Vargas. Her se han tilfreds og lettet lige efter koncerten med et håndklæde om halsen. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Danske Alex Vargas er en meget populær mand. Og tydeligvis mere end Roskilde Festival lige havde regnet med.

Da musikeren i aftes debuterede på Roskilde Festival var der i hvert fald så stor interesse for at se ham, at der uden for den intime scene Gloria var lukket for flere publikummer.

Der var nemlig godt proppet og en heftig varme i salen.

- Det var et af de svedigste – og det mener jeg bogstavligt – show, jeg har spillet i lang tid. Min t-shirt blev helt våd, fortæller Alex Vargas efter sin første Roskilde koncert.

Ked af at mange gik forgæves

Han ærgrer sig dog over, at mange af dem, der kiggede forbi hans koncert, slet ikke nåede ind i varmen.

- Jeg fik at vide, at nogle gik forgæves, og det er jeg ked af. Når man holder fest, skal der bare så mange med som overhovedet muligt, siger musikeren.

Men den fest, han var vært på onsdag aften i en propfyldt sal, gik dog på alle andre måder lige, som han havde håbet:

- Jeg havde virkelig fået gejlet mig selv op til det her, for det er jo Roskilde. Som dansk musiker – som oven i købet aldrig har været på festivalen før – var det virkelig stort.

Alex Vargas har i øvrigt flere udsolgte koncerter i bagagen og har blandt andet hittet med sangen ’Shackled Up’.

Alex Vargas, der til hverdag bor i London, var glad for at komme hjem til Danmark for at spille på Roskilde Festival, som han aldrig tidligere har besøgt. Nu kan han dog prale af at have spillet i et propfyldt Gloria. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
Facebook
Twitter