Festivalgæster: Red Hot Chili Peppers var meget bedre end anmelderne siger

Roskilde Festivals publikum er ikke så kritiske som anmelderne efter Red Hot Chili Peppers koncert onsdag aften.

Anmelderne var ikke tilfredse med Red Hot Chili Peppers præsentation på Orange Scene. Hos publikum var der forbehold, men ikke så mange som hos kritikerne. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

De var ikke anmeldernes kop te, Red Hot Chili Peppers onsdag aften serverede på Roskilde Festivals Orange Scene.

Skal man tro kritikerne, var koncerten en pine at stå igennem.

Pinlig”, mente B.T, mens Politiken bad Roskilde om aldrig igen at booke funk-rock bandet til at spille på festivalen.

Anderledes positive var de festivalgæster, dr.dk mødte uden for festivalen torsdag formiddag.

"Fucking fantastisk"

Natacha Hørup, 16 år

- Det var fucking fantastisk. Rigtig godt sangvalg, god stemning og ikke alt for vildt. Jeg er ret lille og blev ikke væltet – det var fedt.

- De der anmeldere er ikke gode. Har du set, når de anmelder film? Det går heller ikke så godt. Spørg en, der er vild med musikken i stedet. Jeg skal nok anmelde, om det er godt – og det var det!

"De misbruger deres talent lidt"

(Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)

Martin Falensteen, 37 år

- I starten var det lidt et flop. De spillede lidt for meget af det nye. Men til sidst begyndte det at dreje rundt og blive fedt, og jeg så flere med tårer i øjnene, da de spillede de gamle sange.

- Det er synd, at de får så meget høvl, i forhold til hvor stort et band, de er. Men de misbruger deres talent lidt. De glemmer at komme helt ud til deres fans til koncerterne.

"Ikke så slemt som anmelderne mener"

(Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)

Halfdan Illum, 23 år

- Koncerten var okay, men de var ikke fantastiske. Deres jamming var ikke så fed, som jeg havde troet – det spillede ikke så meget mellem dem.

- Jeg synes ikke, det var slemt, som anmelderne mener. Det var en superfed oplevelse – men det var ikke musikken som sådan – det var de enkelte, gamle numre, som de spillede.

Lydproblemer

(Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)

Max Andersen, 20 år

- Koncerten var god, men der var lydproblemer. Energien var god – det var lidt noget andet end sidst, for han virkede ikke skæv eller stiv.

- Jeg synes allgevel, anmeldelserne var delvist fair. De havde nogle lydproblemer, så jeg kan godt forstå, hvor kritikken kommer fra.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk