Roskilde festival melder udsolgt af partout-billetter

80.000 har indløst billet. Men der er stadig håb for dem, der ikke nåede det.

Der er stadig endagsbilletter tilbage til dette års udgave af Roskilde Festival, der spænder af 27. juni til 4. juli. (Foto: TORBEN CHRISTENSEN)

- Nej!

- Det var på et hængende hår.

- Søger en billet! Er der nogen der sælger??

Roskilde Festival har meddelt på Facebook og Twitter, at alle 80.000 partout-billetter til festivalen er udsolgt, hvilket får nogle til at glæde sig og andre til at ærgre sig over, at de ikke nåede det, selvom festivalen tidligere på dagen annoncerede, at de formentlig ville kunne melde udsolgt i dag.

https://twitter.com/orangefeeling/status/608337253258133506

Til gengæld er der stadig endagsbilletter tilbage til onsdag, torsdag og fredag. En Facebookbruger, Lone Nielsen, anbefaler fredag.

- Camilla – du kan stadig nå at købe til fredag. Spectors, Kwabs, Marie Key, Kendrick Lamar, Disclosure, Kygo og meget mere!, skriver hun til sin Facebookven under festivalens opslag, der allerede efter en halv time er blevet flittigt delt og kommenteret.

Venteliste

Vil man gerne af sted hele ugen - 27. juni til 4. juli - er alt håb dog ikke ude.

- Hvis du ikke fik en billet, kan du skrive dig på vores venteliste, skriver Roskilde Festival på Facebook.

De 80.000 betalende gæster samt de mange frivillige kan i år glæde sig til store navne som Poul McCartney, Pharrell Williams, Florence + The Machine, Muse og Nicki Minaj. Og selvfølgelig mange flere.

Allerede i marts blev endagsbilletterne til lørdag på festivalen, hvor det altoverskyggende hovednavn Poul McCartney spiller, udsolgt.