Run the Jewels, Key og Dif - sådan dækker vi Roskilde fredag

I løbet af fredagen kan du blandt andet komme med og opleve stemningen fra campingområdet og se fede livekoncerter fra næstsidste dag af dette års Roskilde Festival.

DR dækker fredagen på Roskilde Festival med både tv, radio og på nettet. Du kan blandt andet følge med live, når Marie Key spiller på Orange.

Selvom du ikke befinder dig på Roskilde Festival, kan du stadig være en del af den såkaldte Roskilde Feeling med DR.

Hele fredagen sender vi en hel masse oplevelser hjem til dig fra festivalen i både tv og radio samt livestream her på dr.dk.

Dagen byder blandt andet på gode koncertoplevelser med blandt andre Marie Key og Run The Jewels, spas og løjer fra campingområdet, afgørelsen på singlepigen Maries skæbne og god festivalradio.

Live-koncerter hjemme fra stuen

I dag har du foreløbig mulighed for at opleve fire koncerter fra Roskilde Festival, når dr.dk streamer live. Programmet ksn dog blive ændret - så følg med på vores live-side.

Klokken 14.00 er vi klar med dansk hip hop, når Pede B og DJ Noize spiller på Arena. Og der går ikke længe, før vi blænder op for endnu en koncert fra Arena, når svenske The Tallest Man On Earth spiller klokken 16.00.

Klokken 17.00 kan du opleve endnu en dansk kunster hjemme i stuen, når sangerinden Marie Key indtager Orange. Koncerten med Marie Key sendes også på DR3.

Og når klokken bliver 21.00 slutter vi aftenen af med endnu en god omgang hip hip. Denne gang er det med amerikanske Run the Jewels.

Dif vækker Roskilde, dating, bodegabus og Rangleklods

Vågn op sammen med Roskilde Festival og DR klokken 10.00 når Morgengymnastik og Rene Dif vækker festivalgæsterne ude på pladsen.

Når du nu er blevet vågen, kan du lytte til Anders Bøtters fortælling om aftenens hovednavn Mew og få seneste nyt fra singlepigen Marie, der skal have fundet sig en kæreste på Roskilde festival, inden dagen er omme. Ellers får hun sit armbånd klippet af.

Klokken 18.30 kan du følge det danske band Rangleklods, når de forsøger at finde forsanger Pernilles camp fra da hun var teenager. Det er ikke til at vide, om den er der.

Og der er alt mulig grund til at blive hængende, når vi efterfølgende tager en tur rundt på pladsen med Bodegabussen. Det bliver en halv time med ølspil og sjov.

Tag radioen og festivalen med ud i solen

Også i din radio er der masser af festivalstemning at hente i løbet af dagen.

Fra 12.00-14.00 sender Smag på P3 direkte fra festivalpladsen. Musiktjenesten på P6 Beat er også at finde live fra festivalpladsen fra klokken 15.15-16.00. begge dele kan du også følge på vores live-tv - ja, det er faktisk radio on the tv, ikke omvendt...

Recap på DR3: Beholder Marie sit armbånd?

Fortvivl ej, hvis du ikke har mulighed for at følge med i løbet af hele dagen. Klokken 21.00 sender DR3 en times tv med et tilbageblik over de sidste 24 timer på Roskilde Festival.

Her får du også afgørelsen, om singlepigen Marie har fundet en kæreste, eller om hun skal have klippet sit armbånd.

Deltag selv på #DRminfestival

Du kan også selv deltage i festen med hashtagget #DRminfestival på Instagram og twitter.

Og flere af DRs sociale medier giver dig også masser af nyheder og festivalstemning. P3 og P6 er i fuld gang på både Facebook (P3 her og P6 her), Instagram (P3 her og P6 her) og for P3's vedkommende også Snapchat - søg efter drp3radio.

OBS: Hele programmet er med forbehold for ændringer.

Facebook
Twitter