VIDEO To år efter sit magiske gennembrud: Marie Key vender tilbage til Roskilde

Da Marie Key spillede på Roskilde Festival for to år siden, kom det magiske gennembrud. Nu vender hun tilbage, men denne gang på Orange Scene.

Under Arenas teltdug på Roskilde Festival i 2013, skete der noget magisk for Marie Key og hendes band. Koncerten fik nemlig en langt større betydning for hendes karriere, end hun havde regnet med.

- Den koncert, vi spillede på Roskilde for to år siden, den fik meget stor betydning for os – og meget større, end vi egentlig havde regnet med. Der skete bare et eller andet magisk, den dag, siger Marie Key i et interview med TV Avisen, inden hun optrådte på årets Roskilde Festival.

Dejligt at være tilbage

- Det var dér, hvor nogle af sangene ligesom nåede deres højdepunkt. Så når jeg kommer tilbage, så tænker jeg jo meget på den dag, og hvor dejligt det er at få lov til at komme tilbage og spille for nogle af de mennesker igen, som gav os den oplevelse dengang, siger Marie Key.

Denne gang er Arenas mørke teltdug skiftet ud med den skrigorange dug fra Orange Scene, og foran Marie Key ligger den store græsmark og et langt større publikum, end der var plads til i Arena i 2013.

Hør, hvordan Marie Key vil tackle den udfordring i klippet øverst i artiklen.

Facebook
Twitter