VIDEO Baba di åh - se Lars H.U.G. få Roskilde til at skråle med på ‘Militskvinder’

Under Arenas mørkeblå teltdug rockede publikum med, da 61-årige Lars H.U.G. spillede nummeret ’Militskvinder’.

Fredag optrådte Lars H.U.G. på årets Roskilde Festival - og det var dermed hans ottende optræden foran et Roskilde-publikum.

Sidste gang han stod på scenen på Roskilde var i år 2003, og fredag vendte han så tilbege.

Publikum var med hele vejen og dagens anmeldelser af koncerter taler sit tydelige sprog - Lars H.U.G. er stadig i topform.

Legesyg som altid

På musikmagasinet Gaffa får koncerten fem ud af i alt seks stjerner.

- Lars H.U.G. leverede fredag aften en fremragende specialkoncert på årets Roskilde Festival. Koncerten var en veloplagt hitparade, der tog udgangspunkt i både Kliché og solokarrierens imponerende højdepunkter, skriver Gaffas musikanmelder Christian Voldborg Andersen.

- Det gamle Kliché-nummer "Militskvinder" gik også rent hjem hos publikum. Her kommanderede H.U.G. publikum til at synge nummerets svimlende omkvæd, mens den legendariske rockmusiker Peter Peter leverede eksplosivt guitarspil i verdensklasse. Lars H.U.G. leverede en overlegen specialkoncert på Roskilde Festival. Manden var legesyg som altid.

Sejren kom i hus

Soundvenue gik Lars H.U.G.s koncert også rent ind. Her får han seks stjerner.

- Den maskinelle puls ramte det bankende hjerte, og 40 års dansk rockhistorie blev spundet på en snor, da Lars H.U.G. med sit over ti mand høje band, klædt i neongult arbejdstøj, indtog Arena.

- ’Militskvinder’ og det ikoniske ’babbadi-åh-ååh’ fik det ikke overfyldte telt til at hoppe i taktfast march, og med en duvende version af ’Elsker dig for evigt’ kom sejren i hus... Det var i sandhed et særligt show.

Se nummeret ’Militskvinder’ i videoen øverst i artiklen og bedøm selv, hvor Lars H.U.G. klarede det.

Du kan se mange flere videoer med musik og stemning fra Roskilde Festival her.

Facebook
Twitter