VIDEO Roskilde-diva er radiovært i sin fritid

Den amerikanske sangerinde St. Vincent sætter hver uge musik til en udvalgt lytters liv på amerikansk radio.

I anledning af St. Vincents besøg på Roskilde Festival har DR mødt den 32-årige sangerinde til en snak om, hvad hun går og laver for tiden.

Når hun ikke spiller på Arena, spiller hun en masse andre steder. Mens hun er på tur, får hun ikke skrevet det helt store, selvom hun er i gang med at arbejde på nyt materiale.

Lyttere ringer ind til St. Vincent

Indiepopsangerinden fortæller også, at hun bijobber som radiovært, hvor hun i programmet 'St. Vincent’s Mixtape Delivery Service' på kanalen Beats 1 tager imod henvendelser fra lytterne.

- De skriver ind med problemer eller noget, der sker i deres liv, og så ringer jeg til dem. Vi får os en god snak, jeg lærer dem lidt at kende og finder ud af, hvad der rør sig i deres verden, siger hun.

- Og så laver jeg et mixtape specielt til dem, der passer til.

- Vi lever af fortællinger og erfaringer. At få lov at få et indblik i folks liv og høre deres vilde historier og bare at snakke med dem menneske til menneske - det er meget tilfredsstillende, siger sangerinden.

Musikken væver sig ind i folks liv

Selv nyder hun at sende sin egen musik ud over scenekanten som torsdag aften under den blå teltdug på Roskildes næststørste scene, Arena.

- Her kan musikken blive en del af alle mulige andres fortælling og væve sig ind i deres liv, siger hun.

Se hele interviewet med St. Vincent øverst i artiklen.

Facebook
Twitter