VIDEO Sådan reagerer Mew på spørgsmålet om, hvorfor Bo forlod bandet

Mew blev en mand mindre i onsdags. DR’s Anja Pil Overby har spurgt, hvorfor Bo Madsen forlod bandet, og hvad det betyder for fredagens koncert på Roskilde.

- På nuværende tidspunkt har vi valgt at gå hver til sit for the time being, og vi kan ikke rigtig sige mere om det lige nu. Desværre.

Sådan lyder det fra Mews forsanger, Jonas Bjerre, da DR’s Anja Pil Overby inden aftenens koncert på Roskilde Festival, spørger ham og Johan Wohlert om, hvorfor det ellers firemand store band nu igen er blevet en trio.

Hovednavn på Roskilde

Mew, der er en af festivalens hovednavne, spiller i nat kl. 01.30 på Orange Scene – og det skulle have været med Bo Madsen som guitarist. Men i onsdags meddelte bandet, at Bo Madsen og bandet havde besluttet sig for at gå hver til sit.

Bruddet kommer et års tid efter, at bandet var blevet fuldtalligt igen. Dengang lykkedes det, at få Johan Wohlert tilbage efter hans pause siden 2006. En genforening, som netop Bo Madsen havde været primus motor på.

Bo Madsen spiller ellers en nøglerolle i Mew-klassikeren ’Comforting Sounds’, når det opføres live. Hør, hvilken rolle det er, hvordan Mew vil klare den udfordring, og hvordan de forholder sig til bruddet i videoen øverst i artiklen.