VIDEO Se Marie Key spille 'Uden Forsvar' på Orange

- Nu er det jeres tur til at synge med, bedyrede sangerinden, inden hun leverede sit megahit til et forelsket publikum.

Da Marie Key fredag gæstede Roskildes største scene, Orange, som flere har spekuleret i, om hun nu også kunne fylde ud efter den nærmest legendariske koncert på Arena i 2013, sagde hun publikum et dybfølt tak for sidst.

- Det var en af de bedste dage i mit liv, sagde den lille sangerinde på den enorme scene.

Det bedste til sidst

Et af de store øjeblikke fra dengang var nummeret ‘Uden Forsvar’, som publikum kunne hvert et ord af. De fyldte teltdugen ud med sangen om at tro på, at kærligheden kan holde, selv om der kan være mørke dage.

I går var der ikke telt over hovedet på de mange publikummer. Men det forhindrede ikke Marie Keys mange fans i at prøve at fylde rummet over deres hoveder ud, efter Marie Key havde bedyret:

- Nu er det så jeres tur til at synge et omkvæd.

Tre omkvæd og en stille dans

Publikum var på. Tre gange skrålede de de optimistiske linjer fra megahittet ‘Uden Forsvar’ op til den lidt generte Marie Key, der smilede og sang taknemmeligt tilbage.

- Så tro på det kan stå selv / helt uden forsvar / tro på det kan holde / det' så fedt det vi har / når jeg ser det hele højt oppe ovenfra / er vi to helt vildt rigtige / jeg ved det bare, nærmest skreg publikum.

Cirka halvtreds meter fra højre storskærm midt inde i mængden stod et kærestepar og holdt om hinanden, mens de dansede tæt. De sang også med, dog mere lavmælt og ind i ansigtet på hinanden, mens han strammede krammet om hende, og hun græd bag inde bag solbrillerne.

Det lader til, at Marie Keys koncert - i hvert fald for nogen - nok en gang blev mindeværdig.

Se eller gense Marie Keys afslutningsnummer på Orange Scene i klippet øverst i artiklen.

FacebookTwitter