VIDEO Se Muse spille 'Uprising' på Orange Scene

Torsdag aften var der lagt op til storladent stadionrock, da Muse optrådte på Roskilde Festivals Orange Scene. I videoen kan du se dem live med nummeret ’Uprising’.

Mørket er faldet på, og tonerne til nummeret ’Uprising’ fra britiske Muse brager ud af højtalerne på Orange Scene til stor begejstring for publikum.

Der bliver sunget med på melodien, og forsanger Matt Bellamy opfordrer til fællessang under omkvædet ved at række mikrofonen ud mod publikum, der gladeligt skråler med.

Udover fællessang er der også fælles knyttede næver med Matt Bellamy som indpisker. Igen følger det engagerede publikum ham hele vejen.

For femte gang

Med torsdagens koncert har Muse optrådt hele fem gange på Roskilde Festival. Sidst det britiske trekløver gæstede dyrskuepladsen var tilbage i 2010 til stor glæde for både anmeldere og publikummer.

Torsdag aften fik de muligheden for at imponere på Orange Scene igen.

Koncerten fik dog blandede modtagelser, og bandet fik tildelt mellem to og fem stjerner fra de danske anmeldere.

Muse arbejder lige nu på deres syvende album og har en masse numre med i bagagen. Publikum fik da også muligheden for at høre både gammelt og nyt materiale.

I videoen øverst i artiklen kan du se bandet live fra Roskilde Festival med nummeret ’Uprising’, der er fra bandets femte album.

Facebook
Twitter