Vinder af nøgenløbet: Jeg glæder mig til min mor hører om det

Roskilde Festivals hurtigste pik og patter i 2014 er fundet.

I et kort øjeblik var det traditionsrige nøgenløb på Roskilde i fare, da Roskilde Festivalradio i sidste uge meldte ud, at man droppede arrangementet.

Men så trådte driftige beboere i lejrområdet Dream City til og overtog den 17. udgave af nøgenløbet Fredag eftermiddag klokken 13 kunne festivalens hurtigste dillere og bryster derfor løbe ud på den 430 meter lange bane i festivalens østområde.

I modsætning til de tidligere år skulle deltagerne kun løbe en enkelt omgang, og den første dinglende diller, som kunne skimtes på opløbsstrækningen, sad på 25-årige Rasmus Rydbirk.

Det er selvfølgelig underligt, at folk kigger så meget på en, fordi man er nøgen. Men det er altså dejligt at få luftet testiklerne, når vejret er så varmt, lød det fra den ene af de to nøgenløbsvindere Rasmus Rydbirk.

Ingen billet som præmie

Festivalens hurtigste bryster kom ind få øjeblikke senere, og de tilhørte den kun 19-årige Line Marie Elkjær.

Vinderne af nøgenløbet plejer at blive belønnet med en billet til næste års festival, men den præmie var i år droppet til fordel for en goodiebag, som indeholdt en lang række gaver fra Dream Citys forskellige lejre.

Vejr til at være nøgen

Det var Rasmus Rydbirks første nøgenløb, og han var lykkelig over sejren.

- Det er fantastisk. Jeg glæder mig til at fortælle min mor om det senere, lød det fra den nøgne vinder efter løbet.

Han var især glad for at kunne få lov til at lufte de ædlere dele.

- Det er selvfølgelig underligt, at folk kigger så meget på en, fordi man er nøgen. Men det er altså dejligt at få luftet testiklerne, når vejret er så varmt.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter