WhoMadeWho, The Mountains og Suspekt – sådan dækker vi Roskilde lørdag

Der er både livekoncerter, Nak & Æd, Kære Dagbog og myteaflivning på programmet på dr.dk/roskilde i dag.

Det er blandt andre WhoMadeWho og Suspekt, som du kan opleve live på Roskilde, selvom du ikke selv befinder dig på festivalen. (© Tomace/Roskilde Festival)

Vi har nået sidstedagen for Danmarks største musikfestival, og ligesom de andre dage er der masser af spas på programmet for dig, der ikke tilbringer dagen på Roskilde.

Vi viser blandt andet koncerterne med Suspekt, WhoMadeWho og The Mountains direkte her på dr.dk/roskilde, laver en festivalversion af tv-programmet Nak & Æd og tager på besøg i endnu en festivalcamp.

Og så er det i dag, at vi skal have be- eller afkræftet en af de helt store myter på Roskilde Festival: Er den famøse Medieby virkelig så luksuriøs, som den har ry for at være?

Se koncerter fra sofaen

Sofa-festival fortsætter, og det vil sige, at vi i dag har to lækre koncerter, som du kan streame derhjemmefra på vores liveside eller se i dit tv og på den måde være en del af festen.

Det er koncerterne med WhoMadeWho og Suspekt, som sendes direkte fra Roskilde Festival på både dr.dk/roskilde og på DR3. De spiller henholdsvis kl. 16.00 på Arena og kl. 01.30 på Orange.

Desuden kan koncerten med The Mountains på Arena streames på livesiden kl. 14.00

Hvad er der med den der Medieby?

Mediebyen er det sagnomspundne, hemmelige backstageområde på Roskilde Festival, hvor alle de kendte efter sigende boltrer sig i rene træk-og-skyl-toiletter og gratis øl i lange baner.

Men er der egentlig noget om snakken, eller er Mediebyen i virkeligheden præcis som den festival, du kender?

Det har vores reportere sat sig for at undersøge, og resultatet kan du se kl. 20.45 på dr.dk/roskilde, hvor vi viser rundt bag kulissen.

Nak & Æd, Beatles-Grand Prix og Verdens Klammeste Job

I livestreamen på dr.dk/roskilde er der udover myten om Mediebyen masser af fart på i løbet af lørdagen.

Vi starter dagen ud kl. 10.00 med en Roskilde-version af DR2-programmet Nak & Æd, hvor René Dif fører an i jagten på et rigtigt campingmåltid. Kl. 11.00 tager vi en tur med på Verdens Klammeste Job, og kl. 12.00 besøger vi Find Holger-campen ude på teltpladsen.

Midt på dagen kan du se Smag på P3 og Musiktjenesten live, mens de kører i din radio, og kl. 18.00 vender vi tilbage med Beatles-Grand Prix.

Dagen på livestreamen sluttes af med en ny episode i Kære Roskilde Dagbog, hvor en festivaljomfru bekender sine oplevelser på Roskilde.

Få alt det sjove på Snapchat

DR er naturligvis også massivt til stede på de sociale medier, så vi kan sende alt det lækreste, sjoveste og mærkeligste indhold direkte ned i din smartphone.

Følg P3 på Snapchat (drp3radio)og vær den første til at modtage små stemningsbidder fra festivalen. Det er P3’s Snapchat-reporter Landsholds-Lasse, der river dig rundt, og der er både sjove udfordringer og ultimative festivalråd på programmet med ham bag roret.

Både P3 og P6 deler desuden ud af deres festivaloplevelser på både Facebook og Instagram.

Glem heller ikke at dele din festival med os på de sociale medier med #DRminfestival.

Der er forbehold for ændringer i programmet. Artiklen opdateres løbende.

Facebook
Twitter