Så er den her: Lyt til Will Smith og Diplos nye VM-sang

'Live It Up' er titlen på den officielle slagsang til sommeren VM i fodbold, der starter i næste måned.

(Foto: Emma McIntyre/Kevin Winter © (c) Getty images)

Mens vi herhjemme stadig venter på at komme til at høre Thomas Helmigs VM-sang til det danske herrelandshold i fodbold, så er VM's officielle, internationale slagsang nu klar.

Her kan du høre nummeret 'Live It Up':

0:00

Tidligere på ugen offentliggjorde det internationale fodboldforbund, FIFA, at rapper og skuespiller Will Smith medvirker sammen med den amerikanske musiker Micky Jam og den kosovo-albanske sanger Era Istrefi på nummeret 'Live It Up', der er produceret af stjerneproduceren Diplo, der også er en del af Major Lazer.

Vil have verden til at danse

Ved første lyt lyder det som en potentiel hitbasker – både på og uden for banen – med højt tempo, klassisk 'åh-åh-åh'-refræn, alle kan synge med på, og inspiration fra den tropiske latin-tendens, der har præget popmusikken de seneste år.

- Dette globale event bringer folk over hele verden sammen for at fejre, grine og opleve magien. At samarbejde med Nicky, Diplo og Era på det her nummer har været præget af harmoni, eklektiske smage og genrer er blevet blandet sammen. Til syvende og sidst vil vi bare have verden til at danse, udtalte Will Smith i forbindelse med offentliggørelsen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk