Sanger hylder 'Kvinde min': Den smukkeste kærlighedssang, der er skrevet

The Minds of 99, Love Shop og Mattias Kolstrup var blandt de musikere, der sang for ved Kim Larsen-mindekoncerten.

The Minds of 99 var et af de mange bands, der søndag aften hyldede Kim Larsen, da der blev afholdt mindekoncert på Rådhuspladsen i København.

Bandet spillede sangen 'Kvinde min' fra 1975.

Og for forsanger Niels Brandt er det ikke hvilken som helst sang. Han kaldte nummeret for den smukkeste kærlighedssang, der er blevet skrevet.

Du kan høre The Minds of 99s udgave af 'Kvinde min' øverst i artiklen.

Bandet spillede også 'Tik tik' fra 1983.

Her opfordrede Niels Brandt publikum på hele Rådhuspladsen og de omlæggende gader til at tænde lysene på mobiltelefonerne.

Klappen gik ned for Mattias Kolstrup

Love Shop var også blandt de optrædende på Rådhuspladsen. Her sang Jens Unmack det ikoniske nummer 'Langebro' fra 1971.

Han fortæller, at den seneste uge, efter Kim Larsens død, har været trist og vemodig. Men at det var fantastisk for ham at få lov til at være med til mindekoncerten.

- Det var storslået. Jeg har mange yndlingsnumre med Kim Larsen og Gasolin'. Jeg prøvede at få ham (Kim Larsen, red.) med på nogle Love Shop-numre, men han har altid afslået. Bestemt men venligt, sagde Jens Unmack efter koncerten.

Senere på aftenen var det Mattias Kolstrups tur. Den tidligere forsanger i bandet Dúné sang nummeret ’Masser af succes’ fra 1975.

- Det var ret stort! Den berømte klap gik ned, for jeg blev faktisk mere rørt, end jeg lige havde regnet med. Det er fantastisk at få lov til at sige farvel til en stor mester, som har betydet så meget for så mange mennesker, sagde Mattias Kolstrup.