Sanne Salomonsen ramt af blodprop

Danmarks rockdronning Sanne Salomonsen er blevet ramt af en blodprop og aflyser derfor alle planlagte koncerter i den kommende sommer. Hun er uden for livsfare og i bedring.

Danmarks rockdronning Sanne Salomonsen er blevet ramt af en blodprop og aflyser derfor alle planlagte koncerter i den kommende sommer. Hun er i bedring.

Den populære danske rocksangerinde Sanne Salomonsen blev fredag ramt af en blodprop og aflyser derfor indtil videre alle sine koncerter i den kommende sommer, oplyser musikbureauet PDH Music AS, der repræsenterer Sanne Salomonsen.

Uden for livsfare

Ifølge Sanne Salomonsens booker Henrik Seifert er sangerinden uden for livsfare, ved bevidsthed og i god bedring. Han ønsker ikke at sige, hvor blodproppen ramte eller hvor alvorlig den var.

- Det går den rigtige vej frem. Det er kun tiden, der kan sige alt det, vi gerne vil have svar på, siger han til Ritzau.

Den 50-årige sangerinde var i sit hjem, da hun fredag blev ramt af blodproppen. Hun blev i hast indlagt til behandling på hospitalet. Henrik Seifert ønsker ikke at sige, om hun var alene, da hun blev ramt af blodproppen.

FacebookTwitter