(Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)

Se de bedste stemningsbilleder fra Danmarks måske smukkeste festival

Bøgeskoven blev atter invaderet af superstjerner, festivalgæster, branderter og kærlighed efter tre års tørke.

Måske var du én af de 65.000 festivalgæster, der var på Smukfest i Skanderborg? Så har du højst sandsynligt et utal af billeder og videoer på din mobiltelefon.

Hvis ikke du var med, men gerne vil have et skud festival til din mandag, så kan du se med her.

Vi har nemlig samlet de bedste stemningsbilleder fra festen i Bøgeskoven.

Som mange af de andre store festivaler var det første gang i tre år, at publikum og optrædende kunne samles, og der var gang i festen på både campen og scenerne, hvor stjernerne optrådte.

Se billederne herunder:

 • Grundet langvarig sygdom var det nærmest helt til det sidste usikkert, hvorvidt verdensstjernen Justin Bieber ville gennemføre sin annoncerede koncert på Smukfest. Men onsdag omkring midnat dukkede han altså op på Bøgescenerne - flankeret af et enormt dansehold. Til mange såkaldte "Belieberes" store begejstring. Anmelderne, på den anden hånd, var mindre begejstrede for canadierens koncert. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  1 / 16
 • - Vil du se dem i erigeret tilstand? Sådan spurgte herren her, inden han trak i sin Pikachu-hue, så ørerne rejste sig lige op i vejret. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  2 / 16
 • For mange går ølbong og festival hånd i hånd som Hans og Grete. Men det er alligevel de færreste, der kan prale af at have en ølbong, der er farvekoordineret med skægget. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  3 / 16
 • Men gæsten ovenover var ikke den eneste, der matchede sit drukaggregat - også denne kvinde matchede sin ølbong, da hun tømte tragtens indhold for efterfølgende at bryde ud i en lille sejrsdans. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  4 / 16
 • Det var i en eksplosion af rød og blå konfetti, at Tobias Rahim sluttede sin koncert på Stjernescenen fredag. En koncert, der var så velbesøgt, at arrangørerne flere gange måtte lukke for publikumstilførslen. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  5 / 16
 • Dagen efter koncerten lød fra fra Smukfest, at den populære kunstner nok godt kunne have spillet på den helt store scene. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, (c) DR)
  6 / 16
 • Det kræver sin restitution at holde til mange dages festival. Flere festivalgæster slog to fluer med ét smæk og trak deres luftmadrasser ud i solen, hvor de som et andet solcellepanel både kunne slikke sol og genoplade batterierne. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  7 / 16
 • Vi kan kun gisne om, hvor mange millioner, for ikke at sige milliarder af dansetrin, Smukfest-gæsterne tilsammen tog på årets festival. Men sikkert er det, at danseskoene blev luftet under årets festival. Som de to kvinder på billedet, der her er fotograferet under en koncert med rap-trioen Ude Af Kontrol. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  8 / 16
 • Men imens de fleste holdt sig oprejst, var der også dem, som rodede rundt i Bøgeskovens flisunderlag. Som de to kvinder her, der lå i tæt omfavnelse, og da de kom på benene igen, udvekslede de et kys. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  9 / 16
 • Et øjeblik fanget til koncert med det danske band Fabräk, der er kendt for vilde koncerter og hoppende publikum. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, (c) DR)
  10 / 16
 • Dragqueen Chantal Al Arab gæstede festivalen til en talk med titlen 'En mangfoldig talk om... mangfoldighed'. I et interview med dr.dk fortalte hun om sine oplevelser med at skille sig ud fra normen, både på en festival og i det hele taget. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  11 / 16
 • Denne unge mand arbejder ihærdigt på at genoprette saltbalancen efter, hvad man kan formode har været en våd aften. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  12 / 16
 • Samtidig er der gang i festen for denne herre, som bor et par telte længere nede ad vejen. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  13 / 16
 • Der er mange måder at nyde en koncert på, og en af de mere afslappede metoder demonstreres her af en herre, der liggende nyder en koncert. (Foto: © Sebastian Stokkebo Sørensen, DR)
  14 / 16
 • TV-2 var en af de afsluttende kunstnere, der spillede på Bøgescenen på festivalens sidste dag, søndag. (Foto: © Helle Arensbak, Ritzau Scanpix)
  15 / 16
 • Scarlet Pleasure spillede på Bøgescenen søndag aften og lukkede og slukkede festen. (Foto: © Helle Arensbak, Ritzau Scanpix)
  16 / 16