Se videoen: Verdensstjerne overrasker danske cafégæster med uanmeldt optræden

Hitmageren Rick Astley dukkede uanmeldt op på københavnsk café mandag aften og gav en impulsiv optræden.

Han er et vaskeægte internetfænomen. Han står bag et af 80'ernes mest ikoniske hits. Og de seneste par dage har han befundet sig i København, hvor han to aftener i træk har givet udsolgte koncerter på Vega.

Men denne artikel skal handle om en helt anden og overraskende optræden, som den britiske sanger Rick Astley gav i den danske hovedstad sent mandag aften.

Lyt til Rick Astleys klassiker 'Never Gonna Give You Up', mens du læser videre.

0:00

For efter sin koncert på Vega tog verdensstjernen og hans følge nemlig på Café Mandela på Vesterbro, hvor de impulsivt gav sig til at spille en jamsession med de musikere, der i forvejen stod og jammede i de intime rammer.

En af dem, der fik lov til at spille med 80'er-ikonet, var den 24-årige guitarist August Campeotto, der kan ses med kasket i videoen herover.

Han blev dog ikke umiddelbart starstruck, da Rick Astley greb mikrofonen.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke kunne genkende ham. Det gik fuldstændig hen over hovedet på mig, hvem han var, fortæller August Campeotto med et grin.

- Men her dagen efter har jeg søgt på ham på Youtube, og så kan jeg da godt huske, at jeg har set ham før. Jeg har snakket med min kæreste om det, og vi har haft grineren over det. Man kan vel sige, at jeg er blevet rickrolled, siger August Campeotto og henviser til det internetfænomen, som Rick Astley har lagt navn til.

Har en fed stemme

Selvom August Campeotto altså ikke vidste, hvem Rick Astley var, så lod han sig alligevel imponere over Astleys stemme, som foldede sig ud i blandt andet flere Bill Withers-klassikere.

- Han synger fedt. Han har en dyb, fed stemme, siger han.

Mens Rick Astley nu holder et par ugers pause, inden han fortsætter sin europæiske turné med sit nye album 'Beautiful Life' i bagagen, så har August Campeotto ikke tid til at holde pause.

Han udgør nemlig en del af den nye, fremadstormende gruppe Lola, som netop har udgivet sin tredje single, 'Deeply'.

Lyt til nummeret her.

0:00