Sebastian gik viralt med 'åndssvag' ide: 'Pludselig kom der pakker fra hele verden'

Mens Sebastian Holdum læste en kandidat i fysik, stod han i al hemmelighed bag succesfuld YouTube-kanal.

Hvis man spurgte venner og familie til Sebastian Holdum, hvad han lavede til daglig, ville de formentlig svare, at han læste en kandidat i fysik.

Hvad de ikke vidste var, at han også stod bag YouTube-kanalen 'Spaghetti Road'.

- I lang tid holdt jeg min kanal hemmelig. Det var noget ret intimt for mig, og der var meget mere pres på, hvis folk vidste, at jeg lavede det, forklarer han.

Hemmeligheden varede dog kun ved, indtil han en dag uploadede en video med et lidt besynderligt formål, som begyndte at gå viralt.

- Inden jeg uploadede videoen, havde jeg 500 abonnenter. Et par uger efter var jeg oppe på 60.000.

I videoen kunne folk nemlig se ham kontakte ambassader i et forsøg på at få fat i flag fra alle verdens lande. Og videoen tog så meget fart, at flere følgere ville forsøge at gøre ham kunsten efter.

- En dreng, hvis far arbejdede på den libanesiske ambassade, kontaktede mig. Han fortalte, at de på et par dage havde fået flere forespørgsler på flag end de foregående ti år.

Flere lande endte endda med at lave officielle erklæringer om, at de ikke længere sendte flag til folk, da de ikke havde kapacitet til at svare på alle de mails, de modtog.

Flagvideoen blev starten på flere videoserier fra Sebastian Holdum, der blandt andet førte ham fra Danmark til Kina i en gammel bil.

Mød Sebastian Holdum i videoen ovenfor, hvor han også fortæller om sit roadtrip til Kina, og hvad den rejse lærte ham.