Shaka Loveless åbner Kronprinsparrets Priser med et brag

Når Kronprinsparrets Priser for tiende gang skal uddeles, er det musikeren Shaka Loveless, der har den fornemme rolle at åbne showet.

Shaka Loveless åbner Kronprinsparrets Priser 2014 i Musikkens Hus i Aalborg. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR Presse)

Lørdag aften skyder Shaka Loveless Kronprinsparrets Priser i gang med nummeret 2 mod verden. Når Shaka går på scenen i Musikkens Hus i Aalborg, bliver det med masser af energi og et stort smil om munden.

- Det bliver rigtig spændende at åbne showet. Jeg glæder mig rigtig meget til at se salen. Jeg har faktisk spillet der før sammen med The William Blakes, men nu glæder jeg mig til at komme igen og spille mit eget. Det bliver super fedt, siger Shaka Loveless.

Sangen 2 mod verden er fra Shaka's andet studiealbum, Det vi sku' miste, der udkom i februar. Sangen har ligget nummer 1 på de danske radiohitlister og har sat tydelig streg under Shaka Loveless format som sanger.

Shaka lover intensitet og nærvær

Det er en fornem rolle at skulle åbne Kronprinsparret show, og Shaka Loveless lover, at alle, både de kongelige og publikum i salen, vil blive revet med af stemningen.

- Når jeg går på scenen, kan man forvente intensitet og en god historie. Jeg vil gerne gøre det nærværende, for jeg synes, at det er vigtigt, når det er åbningsnummereret, at man prøver at inkludere alle i oplevelsen, fortæller Shaka Loveless og fortsætter:

- Jeg synes, det er super hyggeligt at skulle spille for Mary og Frederik. Jeg elsker at spille for alle mennesker, og hvis de kan lide det, så er det jo endnu sjovere. Jeg har spillet for Kronprinsparret før, hvor de besøgte Svendborg havn med kongeskibet, siger Shaka Loveless.

Musikkens Hus i Aalboger danner rammerne for Kronprinsparrets Priser 2014 (Foto: Musikkenshus.dk © Musikkenshus.dk)

En aften spækket med god musik

Ud over Shaka Loveless kan du glæde dig til at høre nogle af dansk musiks nye, spændende navne. Bandet White Album, som består af hele tre forsangere, gæster eksempelvis scenen med deres nye og anderledes lyd.

Derudover kan du blandt andet også opleve Broken Twin, også kendt som Majke Voss Romme, på bare 25 år. Hendes debutplade er kun et halvt år gammel, men anmelderne er allerede vilde med hende.

Yderligere optræder de tidligere stjerneprismodtagere Nive Nielsen og Rune Tonsgaard Sørensen med et nummer, som er specielt komponeret af Nive til lejligheden.

Se showet kl. 20. på DR1 og tyvstart allerede kl. 19.20 ved at klikke ind på dr.dk, hvor Ulla Essendrop tager imod gæsterne på den røde løber.

Facebook
Twitter