Skuespillerinden Vivi Bak er død

Den danske skuespillerinde Vivi Bak, der blev kendt tilbage i 1950'erne fra film som "Soldaterkammerater rykker ud" er død i sit hjem på Ibiza. Hun blev 73 år.

Den her 18 årige Vivi Bak begyndte i sin tid i frisørlære, men valgte i stedet at blive fotomodel, og med stor succes. (Foto: Willy Lund © Scanpix)

Vivi Bak, der gennem sin karriere optrådte som både skuespiller, sangerinde og fotomodel, er død 73 år gammel.

Ifølge den tyske avis Bild døde hun i sit hjem på Ibiza. Vivi Bak har det seneste år været alvorligt syg, og blev fundet død på sofaen af sin mand, tyske Dietmar Schönherr.

Vivi Bak var især et kendt navn i 1950'erne og 1960'erne, hvor hun spillede med i danske komedier som "Soldaterkammerater rykker ud", "Det er så synd for farmand" og "Pigen i søgelyset".

Senere skabte hun sammen med sin mand, som hun blev gift med i 1965, en karriere på tysk tv, hvor de var værter for det populære "Wünsch dir was". Derudover var Vivi Bak med i mange tyske film og indspillede musik.

  • Vivi Bak begyndte i sin tid i frisørlære, men valgte i stedet at blive fotomodel - og med stor succes. (Foto: Karl Nord Sørensen © Scanpix)
  • Vivi Bak sammen med kollegerne Judy Gringer og Dirch Passer i forbindelse med filmen 'Charles Tante' i 1959. (Foto: Willy Henriksen © Scanpix)
  • Vivi Bak i selskab med Kjeld Petersen, Preben Neergaard og Buster Larsen i filmen "Pigen i søgelyset". (Foto: Ulf Nilson © Scanpix)
  • Vivi Bak og baggårdspumaen Otto Brandenburg. (Foto: Steen Jacobsen © Scanpix)
  • Vivi Bak med sin tyske mand Dietmar Schönherr, som hun blev gift med i 1965. Sammen skabte de en karriere på tysk tv. (Foto: Lisbeth Hedeland © Scanpix)
  • Vivi Bak var især et kendt navn i Danmark i 1950'erne og 1960'erne. (Foto: Poul Petersen © Scanpix)
1 / 6