50 Cent skal sætte gang i Smukfest

Den amerikanske rapper 50 Cent er nyt hovednavn på festivalen i Skanderborg.

Den amerikanske rapper 50 Cent er nyt hovednavn på festivalen i Skanderborg. (© Scanpix)

Han satte gang i dansegulvet verden over med megahittet 'In Da Club' tilbage i 2002, og nu kan du få lov til synge med hits som 'P.I.M.P.' og 'Candy Shop', hvis du skal på Smukfest i Skanderborg.

Den amerikanske gangster-rapper 50 Cent gæster nemlig festivalen den 6. august, og han bliver dermed det sidste navn på Bøgescenen den dag, da koncerten først starter klokken 23:15.

Opdaget af Eminem og Dr. Dre

Det var rapperne Eminem og Dr. Dre, der satte gang i 50 Cents karriere i 2002, da de i fællesskab producerede den hårdkogte rappers debutalbum 'Get Rich Or Die Trying'.

Det var ikke nogen dårlig idé, for albummet blev en kæmpe kommerciel succes, og siden da har 50 Cent solgt over 30 millioner albums verden over.

Det sidste albumudspil fra 50 Cent kom i 2009 og hed 'Before I Self Destruct'. Det fik en kølig modtagelse hos blandt andre Gaffas anmelder, der gav pladen to ud af seks stjerner.

To nye albums på vej

De dårlige anmeldelser har dog ikke stoppet 50 Cents lyst til at udgive musik. Hans to næste albums 'Animal Ambition' og 'Street King Immortal' er begge sat til at udkomme i år.

Udover 50 Cent spiller blandt andre Pet Shop Boys, Skrillex og Deadmau5 på dette års Smukfest.

Du kan se hele programmet for Smukfest her og høre mere musik fra 50 Cent på dr.dk/musik her.

Facebook
Twitter