Ikke kun for fans: Citybois sang for et bredt publikum på Smukfest

Det var ikke kun de trofaste fans, der stod klar til Citybois på Smukfest. Også andre ville se den kække duo give den gas i bøgeskoven.

  • Der var masser af inderlighed på scenen, da Citybois optrådte på Smukfests lille scene i dag. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • De trofaste "citygirls" sang med på alle numrene med de to idoler. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • En af duoens fans fik endda - fordi hun skreg højest - lov til at komme helt tæt på duoen under 'The Girl Is Mine' - et cover af Michael Jacksons hit, som verdensstjernen oprindelig sang med Paul McCartney. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • Citybois spillede blandt andre deres single 'Bedre end Rihanna'. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
1 / 4

Sidste år spillede Citybois også på Smukfest søndag. Dengang var det med versioner af andres sange og med X Factor i klar erindring.

I år er de to teenagere tilbage – denne gang med et album i bagagen fuld af nye sange.

Denne gang er det dog ikke kun de skrigende ”citygirls”, der har taget plads foran Sherwood Scenen i god tid før koncerten klokken 12.

Op til koncerten talte vi med nogle af dem, der ikke behøvede en plads helt oppe foran, men som dog alligevel var klar på en time i selskab med den populære duo.

Så mens det mere modne publikum havde sat sig til rette for at se Aarhus Symfoniorkester på Bøgescenen, var det primært børnefamilier og nysgerrige unge, der stod klar til Citybois.

Altså, udover de cirka 50 hardcore og højt skrigende fans på de forreste rækker.

"De er jo mega underholdende"

(Foto: Marie Ravn Nielsen © dr)

Line, Amanda, Steffi og Line fra henholdsvis Aarhus og Aalborg stod allerede klar til koncerten et kvarter før start, men de var mest mødt op ”for hyggens skyld”.

- De er jo mega underholdende og totalt ligeglade med, hvad andre tænker, og det er meget cool. Men vi fik at fik at vide i går, at lyden var god, men det var Citybois' bare ikke. Men de er jo mega charmerende, siger de fire veninder.

"Det værste er, at alle skriger"

Ghita Holm havde taget børnene med forbi Sherwood Scenen.

(Foto: Marie Ravn Nielsen © dr)

- Jeg har været medhjælper på Smukfest i år, og nu er der jo et fantastisk program for børnene i dag, og børnene synes jo også, at det kunne være sjovt at komme og se festivalen, fortæller Ghita Holm.

I dag spiller nemlig også boybandet Page Four, den unge Hasan Shah og i aften serverer popstjernen Christopher sine hits på Bøgescenen.

- Jeg kan godt lide Citybois, men det værste er bare, at alle skriger til musikken, siger Philip.

Mest bare for hyggens skyld

(Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Hanne Krogh Lauritsen har taget sin mand og sine børn med til Citybois-koncerten.

- Vi har børnene med i dag, så det er derfor vi er hernede for at se Citybois. Vi kender jo nogle af deres sange, men vi er ikke fans.

- Det er mest bare for hyggens skyld for mig, men det er jo også sjovt lige at se dem, supplerer datteren Emilie.

Facebook
Twitter