Stjerne-dj'en Kygo: Vil samarbejde tæt med danske Mads Langer

Den norske house-dj Kygo har gjort kometkarriere og gav i går nat koncert for tusindvis af festglade fans på Smukfests Bøgescene. Her fik han fint besøg af danske Mads Langer.

  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen)
1 / 6

Det hele startede på et drengeværelse i Bergen, da Kyrre Gørvell-Dahll downloadede et musikprogram og begyndte at lave remixes af sine yndlingssange. Fire år senere er drengeværelset skiftede ud med hoteller, privatfly og koncerter over hele kloden.

Under kunstnernavnet Kygo har han gjort kometkarriere som house-dj og er med millioner af streaminger på Spotify en del af tidens bølge af stjerne-dj’s.

- Jeg har drømt om at gøre det her i årevis. Da jeg sad på mit værelse og lavede musik, havde jeg en drøm om at rejse rundt og spille musik, og nu har jeg fået muligheden. Det er virkelig en drøm, der er gået i opfyldelse, siger Kygo.

Dansk samarbejde på ønskelisten

En af hemmelighederne bag succesen er de mange samarbejder med kæmpestjerner som Ed Sheeran, Coldplay og The Weeknd for at nævne nogle få.

Til gårsdagens koncert på Bøgescenen var danske Mads Langer inviterede på scenen for at synge på hittet 'Stole the Show', der normalt bliver sunget af amerikanske Parson James.

- Jeg kan godt lide at samarbejde med mange forskellige artister. Det er sjovt for mig at få kunstnere på scenen. Det tilføjer noget ekstra til mit show, siger Kygo.

-Jeg mødte Mads, da jeg spillede i Tivoli sidste sommer, og vi har haft lyst til at lave noget sammen siden. Nu blev det så muligt, siger Kygo og tilføjer, at han gerne ser et længere samarbejde med Mads Langer.

FacebookTwitter