Tilfredse Smukfest-gæster: TopGunns nervøsitet stoppede ikke festen

Festen skulle lige i gang, da TopGunn indtog Bøgescenen. Men takket være hits og gæstekunstnere tog festen fart, mener publikum.

  • TopGunn skabte fællesang i bøgeskoven med hits som 'Tilbud'. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • TopGunn står også bag hits som 'Veninder' og 'Kongens Have'. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • Publikum på forreste række var i hopla under TopGunn. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • - Det plejer kun at være gamle mænd, der spiller på denne her scene - er jeg blevet så gammel, spurgte TopGunn under koncerten. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
1 / 4

- Fuck, jeg er nervøs.

Sådan lød det fra TopGunn under rapperens velbesøgte koncert på Bøgescenerne torsdag aften.

Og det kunne man godt fornemme, mener et par af de Smukfest-gæster, som vi mødte efter koncerten.

Til gengæld sikrede han festen med hits som 'Tilbud', 'Kongens Have' og 'Veninder' foruden gæstevisit fra kendte kunstnere som Raske Penge og Kidd.

Stemningen var fed

Emma Caroline Rasmussen og Julie Møller Mortensen var godt tilfredse med aftenens koncert med den populære rapper. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Julie Møller Mortensen og Emma Caroline Rasmussen

- Han var mega god, og overraskede mig faktisk lidt. Det var fedt, at han havde så mange gæster med på scene, siger Julie og suppleres af sin veninde Emma:

- Han var god, men han spillede mange nye numre i starten, så man skulle lige i gang. Men det var fedt, at han havde nogle store navne med til sidst. Selve stemningen var fed – han var god til at få skabt en god stemning.

- Ja, man kunne se, at han også selv havde det fedt, tilføjer Julie.

Hjælpekunstere løftede niveauet

Johan Hartmann ville ikke have gået til en TopGunn-koncert ellers, men synes, at det var fint at se rapperen på Smukfest. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Johan Hartmann

- Han virkede lidt nervøs i starten. Men så skete der noget, og så fik han skabt en god fest, synes jeg. Og så havde han jo nogle hjælpekunstnere, der var med til at højne niveauet, og så sluttede han faktisk godt af. - Jeg hører ham nogle gange i bilen og radioen, men jeg ville ikke have set en koncert med ham, hvis jeg ikke lige var her på festivalen.

Bedre end forventet

Nanna Jensen har ikke tidligere været til en TopGunn-koncert. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Nanna Jensen

- Det var bedre, end jeg havde forventet. Jeg har aldrig hørt ham live før, men jeg har hørt, at han er god til koncerter, og jeg er da også positiv overrasket over det.

- Det var lidt af en mundfuld med de mange gæster på scenen. Dem havde jeg slet ikke forvente at se også, så det var rimeligt godt. Jeg hyggede mig fint.

Nærværende og fuld på samme tid

Sara Theil og Emilie Christoffersen har TopGunn mistænkt for at være lidt fuld på scenen. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Emilie Christoffersen og Sara Theil

- Vi sad her på bænkene under koncerten og det var rigtigt festligt. Men han var lidt beruset, tror jeg. Jeg har ikke set ham før, men måske er det stil, han kører, siger Emilie. - Jeg har oplevet ham både i Tivoli og i Vega. Han fyrer den altid max af og er nærværende for sit publikum, men han kan godt virke lidt fuld og fjollet. Men jeg tror det er hans stil, og det skal han bare gøre, siger Sara.

Anmelder: Publikum hjalp TopGunn på rette vej

Det kan godt være, at rapperen virkede fjollet og beruset, men TopGunn var nu ikke helt sit flabede jeg, mener BT's anmelder:

- Det er ingen underdrivelse at konstatere, at koncertens begyndelse ikke virkede til at have det normale flabede overskud, skriver BT's Jeppe Elkjær Andersen.

Festen kom dog hurtigt i gang - særligt blandt publikum.

- Under hele koncerten var publikum hele tiden et skridt foran niveauet på scenen, og det fik TopGunn til stille og roligt at slappe mere og mere af og falde ind i de vanlige takter, skriver BT.

Facebook
Twitter