VIDEO Scarlet Pleasure og Julias Moon om dobbelt-band på Bøgescenen: En udfordring, men sindssygt sjovt

Scarlet Pleasure og Julias Moon havde i går slået pjalterne sammen til et kæmpe brag af en popkoncert på Smukfest. DR3 mødte de to bands før koncerten for at høre om de svære forberedelser.

Scenen var mere end tætpakket, da to af Danmarks største nye popgrupper og pigebedårer i går aftes indtog Stjernescenen på Smukfest.

De to bands har tidligere spillet enkelte numre sammen, men det var første gang, at de to grupper skulle spille en koncert i fuld længde sammen.

- Det er en kæmpe udfordring, men det har været sindsygt sjovt at lave, siger forsanger i Scarlet Pleasure, Emil Goll, om forberedelserne.

Middelkarakter fra anmelderne

Om udfordringen lykkedes, er anmelderne ikke helt enige om.

MetroXpress' anmelder Kristian Dam Nygaard mener, at magien udeblev og giver sammenskudsgildet tre stjerner.

- Måske var det spilletidspunktet (ædruelige klokken 19.00)? Måske var det for mange kokke fordærver maden-syndromet (10 mand på scenen)? Måske var det bare ikke meant to be?

Ole Rosenstand Svidt fra Gaffa er mere positiv og giver koncerten fire stjerner.

- Scarlet Moon har leveret den forventede popfest, og for min skyld kan de to grupper godt turnere sammen med deres veloplagte og velspillede show, som dog ikke lyder meget anderledes, end de respektive grupper gør enkeltvis.

Facebook
Twitter