So Ein Ding-vært griner ad Photoshop-fejl

LÆKRE LINKS: En arm på ryggen? Ikke alle billeder er redigeret, så det ser naturligt ud. So Ein Dings vært, Nikolaj Sonne, fortæller om sine yndlingshjemmesider.

Nikolaj Sonne er både gadgetekspert og vært på DR2-programmet So Ein Ding. Så hvem er mere oplagt at spørge end ham, når snakken falder på yndlingshjemmesider? Nej vel. Her er hans favoritter på nettet:

www.Engadget.com- Det er en side, der har alt det nyeste om dimser. Hvis der sker noget i den verden, så skriver Engagdet.com om det. Faktisk er siden lavet som en blog, og der er 30-40 nye indlæg om dagen, så det er ikke som at klikke ind på Politikens hjemmeside. Det er i det hele taget et smaddergodt community. Siden er god til det, som ingen danske hjemmesider er gode til - de linker konstant til alt, hvad der er relevant i forhold til lige netop den gadget. Der er ikke meget egenproduceret, men de linker til alt det fede.

www.Lifehacker.com- Guides, links og tip til mange af de udfordringer man møder som netforbundet menneske i dag. Den side bruger jeg mest, når jeg hygge-surfer på nettet. De har alt lige fra råd om, hvordan man bruger sit ur som kompas, hvordan man bygger sin egen baggrund til akvariet og hvordan, man laver sin egen Baileys. Ja, Baileys - drinken, du ved.

www.Photoshopdisasters.blogspot.com- Ren afslapning og spas. Det er en blog, der tager sit navn fra det ikoniske Photoshop billedbehandlligssoftware, og som viser grelle eksempler fra virkeligheden på, hvor galt det kan gå, når man redigerer billeder. Man kan se eksempler på reklamefotos, hvor modellens hånd sidder helt forkert, eller hvor man kan se, at folk har snydt med motivet. Det er meget underholdende og kan lære os noget om, hvor relativ verden er.

www.Dpreview.com- Det er den bedste side overhovedet, hvis man interesserer sig for digitale kameraer. Den er autoriteten, når det kommer til anmeldelser af kameraer og udstyr. Derudover har den et ekstremt velfungerende bagkatalog over stort set alt, der nogensinde har været på markedet. Man kan finde alt her.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk