Søs Egelind efter kritik for kronprins-show: Alt var aftalt med kongehuset

'Jeg er ked af, hvis jeg har trådt nogen over tæerne, siger hun efter kronprinsens fødselsdagsshow.

Kritikken kom lidt som et chok, for jeg synes, jeg plejer at dele humor med de fleste danskere, siger Søs Egelind.

Det var ikke alle blandt publikum eller tv-seerne, der forstod det morsomme i Søs Egelinds optræden ved kronprinsens fødelsdagsshow i Royal Arena i søndags.

I Ekstra Bladet, BT og på sociale medier som Facebook og Twitter har skuespilleren og komikeren fået kritik for, at hendes underholdning blandt andet var 'dårlig onkelhumor' og 'aftenenes lavpunkt'.

Søs Egelind blev overrasket over kritikken, da en journalist fra Ekstra Bladet ringede dagen efter og fortalte om en 'shitstorm', hun var havnet i på Facebook.

- Jeg vågnede op mandag morgen i god tro, efter at have haft en fuldstændig fantastisk, overdådig aften, siger hun i Aftenshowet.

Plejer at dele humor med de fleste

Ifølge Søs Egelind har forberedelserne til showet varet i flere måneder, og alt var timet og tilrettelagt i samspil med både showets arrangører og kongehuset.

- Tingene var afstemt med hoffet, og det var i samspil med producenten, at vi belyste de her vinkler, siger hun om de to karakterer, hun optrådte med på scenen.

Søs Egelind spillede henholdsvis den meget plastikoperede blondine Sabrella, der var forelsket i kronprinsen og en meget insisterende pressefotograf, som havde fulgt kronprinsen gennem alle årene.

VIDEO Se karakteren Sabrella lægge an på kronprinsen

- Alt, jeg gør, er med kærligt fortegn. Jeg vil aldrig gøre nogen ondt. Jeg arbejder ud fra en fantasi og laver nogle figurer, som jo ikke er mig. Jeg bliver til en anden, der repræsenterer en holdning, siger hun.

Har været ude i værre storme

Søs Egelind fortryder ikke sin optræden, selvom kritikken overrasker hende. Hun plejer ifølge hende selv at dele humor med de fleste. Og hun har da også fået mange positive tilkendegivelser efter showet, fortæller hun.

- Jeg synes, jeg har været ude værre storme, og jeg kommer til at fortsætte ufortrødent. Undskyld, hvis jeg har trådt nogen over tæerne. Det har aldrig været min hensigt. Jeg er sat i verden for at give god karma og kærlighed til verden og især til Kongehuset, siger Søs Egelind.

Facebook
Twitter