Michelle Obama i Danmark

Sonja betaler for at opleve Michelle Obama live: 'Hende er jeg NØDT til at se!'

11.000 personer skal i aften opleve den tidligere præsidentfrues foredrag.

Michelle Obama holder foredrag i Royal Arena i København i aften (Scan Pix). (Foto: KAMIL KRZACZYNSKI © Scanpix)

Gymnasielæreren Sonja Holm Gulstad er én af de 11.000 personer, som i aften skal opleve den tidligere præsidentfrue Michelle Obama i Royal Arena i København.

Det er starten på hendes verdensturné 'Becoming: Min historie: en intim samtale med Michelle Obama'.

Sonja Holm Gulstad glæder sig til at opleve Michelle Obama i aften.

37-årige Sonja Holm Gulstad vidste med det samme, at hun blev nødt til at opleve Michelle Obama, da det blev annonceret, at hendes verdensturné slog et smut forbi Danmark.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve hende i aften. Da jeg hørte, at hun kom til Danmark, tænkte jeg med det samme, at "hende er jeg nødt til at se", siger Sonja Holm Gulstad.

Ifølge Sonja Holm Gulstad er Michelle Obama en inspiration for alle mennesker, fordi hun præsenterer et nuanceret blik på verden.

Vigtigt med en stærk afroamerikansk kvinde

Til daglig arbejder Sonja Holm Gulstad som gymnasielærer på ZBC i Slagelse, og med en kandidat i engelsk og historie har Michelle Obamas fortælling fyldt meget i Sonjas bevidsthed igennem mange år.

Hun mener, at det er vigtigt med en stærk rollemodel, der kombinerer at være afroamerikansk kvinde samtidig med at have en markant position i det politiske system.

- Jeg synes, at hun er en inspirerende person i forhold til afroamerikanske kvinders historie. Hun har jo klaret det rigtig godt – både fordi hun er veluddannet, og fordi hun har markeret sig i verden, siger Sonja Holm Gulstad og fortsætter.

- Hun har rent historisk en vigtig betydning, fordi hun er gift med USA's tidligere præsident, og fordi hun er en stærk kvinde, der både repræsenterer minoriteter, men også er enorm unik på samme tid. Derfor synes jeg, at hun er interessant.

Håber at se humoristisk Michelle

Sonja har læst Michelle Obamas populære selvbiografi ’Becoming’, der har solgt over ti millioner eksemplarer. Dermed er den allerede en af de mest sælgende selvbiografier nogensinde.

Selvom Sonja Holm Gulstad først og fremmest glæder sig til at høre om de mest betydningsfulde episoder i Michelle Obamas liv, håber hun også, at den tidligere førstedame viser sig fra den humoristiske side, som hun mange gange før har set i fjernsynet.

- Hun er enormt underholdende, intelligent og god til at stikke en finger i jorden, så det har jeg en forventning om, at hun også er i aften, siger Sonja.

Michelle Obama er hustru til Barack Obama, der var USA's præsident fra 2009 til 2017.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter