Jeg taster mit postnummer og e-mail adresse ind og trykker "Giv mig besked, når der er retter i nærheden."
Jeg er på fjerdedagen med takeaway til aftensmad, og selvom der efterhånden er kommet et bredt udvalg på Nørrebro, hvor jeg bor, er det begyndt at blive lidt trivielt - og dyrt. Desværre ser de fleste uger sådan ud, og både mit køleskab og dankort er udsultede.
Men i denne uge er Klubværelsets mission at høste byen, og mens de andre fra redaktionen er taget på urtejagt og urban fisketur, tester jeg det nyeste inden for takeaway - et koncept der hedder Dinnersurfer.
Konceptet tager udgangspunkt i det travle storbymenneskes hverdag. Hvem kender ikke det, at man kommer sent hjem fra arbejde og kan lugte, at underboen er i gang med at lave en god gammeldags gryderet? Og bor man alene, kommer man tit til at lave mere mad, end man kan spise.
Dinnersurfer forener de to scenarier, så den travle eller dovne som mig kan købe den overskydende mad hos naboen.
Billigere mad og mindre madspild
Jeg scroller ned over siden, hvor der både er billeder af et hjemmebagt rugbrød, en cheesecake og forskellige gryderetter, og falder over en vegetar curry til 25 kr. pr. portion. Det er en fyr ved navn Bjørn, der sælger retten, og jeg laver en bestilling på en portion.
Ti minutter senere har jeg fået bekræftelsen. Jeg hopper på min cykel, og kort efter ringer jeg på hos Bjørn.
Bjørn bor sammen med sin kæreste, og han er en af dem, der har tilmeldt sig som kok på Dinnersurfer, både for at spare lidt penge på udgifterne til mad, men også fordi han er imod madspild.
- Når man laver mad til kun to personer, så ender man jo tit med at smide halvdelen ud. Jeg bruger Dinnersurfer for at minimere vores eget madbudget. Vi er på SU, så det kan godt være lidt svært at få det hele til at løbe rundt og samtidig få noget ordentligt at spise, fortæller Bjørn, der er 22 år, og til dagligt læser til lærer.
Træt af take-away
Det er Bjørn, der står for madlavningen i hjemmet, og når han alligevel er i gang med aftensmaden, så laver han en stor portion, og sætter den overskydende mad til salg på Dinnersurfer - til glæde for sådan en som mig.
- Jeg tror, der er mange, der ikke har tid til at lave mad, og som ikke er så gode til at lave mad, og så bliver det meget hurtigt bare en pizza eller en burger. Det kan man godt blive lidt træt af i længden, siger han og ser lige igennem mig.
Jeg får instruktioner i at varme curryen op og tips til tilbehør og cykler hjem med mit hjemmelavede måltid.
Dinnersurfer har sin egen brugerdrevne smileyordning. Når man har købt en ret, bliver man opfordret til at give tilbagemeldinger, så andre købere kan følge med i, hvilke kokke der laver en god kødsovs eller chokoladekage.
Der er ingen kontrol fra dem, der driver siden, man sætter sin lid til, at folk har styr på hygiejnen. Jeg kan afsløre, at ingen på redaktionen er blevet syge af Bjørns vegetar curry.