Stadil takker af i 'Løvens hule' – her er hans afløser

Den nordjyske iværksætter Jacob Risgaard er ny 'løve' i det populære tv-program.

Jacob Risgaard havde en udfordrende skoletid med lidt for meget ballade. I dag er han succesfuld forretningsmand og medejer af en række virksomheder. (Foto: Benjamin Nørskov © Scanpix)

Den kommende sæson af 'Løvens hule' bliver uden Hummel-ejer og iværksætter Christian Stadil, der har været med de seneste fire sæsoner.

Han giver nemlig stafetten videre til den frederikshavnske iværksætter og virksomhedsejer Jacob Risgaard.

Den nye 'løve' driver netbutikken Coolshop i Aalborg sammen med sin kompagnon Mark Nielsen og er derudover også medejer af en række virksomheder, der blandt andet sælger varer inden for bolig, software, robotter og logistik.

Ved siden af er Jacob Risgaard foredragsholder, og han har siden 1996 arbejdet med e-handel.

Lidt for meget ballade

Det lå ellers ikke i kortene, at nordjyden skulle være virksomhedsejer og foredragsholder, fortæller han i en DR-pressemeddelelse.

- På trods af en skæv skolestart og lidt for meget ballade på Frederikshavns gadehjørner kom jeg tilbage på sporet, fordi jeg mødte nogle mennesker, der troede på mig. Det gav blod på tanden og nye ideer, og investeringer blev med tiden til solide forretninger, udtaler han.

Nu ser Jacob Risgaard frem til at kunne hjælpe og sende andre iværksættere på rette vej.

- Jeg glæder mig til at kunne dele ud af mine erfaringer sammen med et stærkt hold i 'Løvens hule', som jeg gennem alle sæsoner har fulgt med stor interesse, siger Jacob Risgaard, som mange P1-lyttere også vil kende som panelmedlem i programmet 'Public Service'.

Christian Stadil har været med i samtlige fire sæsoner af 'Løvens hule' og har i løbet af alle sæsonerne investeret for 7,7 millioner kroner. (Foto: Per Arnesen © dr)

Barn nummer fire får Stadil til at takke af

Christian Stadil forlader i øvrigt på ingen måde programmet, fordi han er træt af det. I stedet skal man finde forklaringen på den travle erhvervsmands farvel i privaten.

- Med barn nummer fire på vej og en travl forretning i egne rækker var det et godt tidspunkt at sige tak for denne gang på. Og af den grund træder jeg ud af 'Løvens hule'. Det er med den største glæde og positive forventning, at jeg nu overlader stolen til Jacob Risgaard, siger Christian Stadil.

Når næste sæsons håbefulde iværksættere skal præsentere deres forretningsideer, bliver det derfor foran 'løverne' Jacob Risgaard, Mia Wagner, Jesper Buch, Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk