Stjerner i Biers amerikanske "Brødre"

Det bliver Jake Gyllenhaal og Tobey Maguire, der overtager Nikolaj Lie Kaas og Ulrich Thomsens roller, når Susanne Biers danske film "Brødre" genindspilles i USA.

I Susanne Biers "Brødre" var danske Connie Nielsen filmens store Hollywood-stjerne. MediaLinks: I den kommende amerikanske genindspilning er det derimod de to unge skuespillere Jake Gyllenhaal og Tobey Maguire, der indtil videre står for stjernestøvet.

De to skuespillere er i hvert fald i afsluttende forhandlinger om rollerne, skriver brancheavisen Daily Variety.

Spiderman som soldat

Tobey Maguire, der især er kendt for sine Spiderman-film, skal tage sig af danske Ulrich Thomsens rolle som soldaten Michael, der meldes savnet i Afghanistan.

Nikolaj Lie Kaas' rolle som lillebroderen Jannick går til Jake Gyllenhaal, der sidste år fik meget ros for sin præstation i filmen "Brokeback Mountain".

Hvem, der skal spille Connie Nielsens rolle som soldatens hustru er endnu usikkert.

Instruktørstol uden Bier

Til gengæld er det sikkert, at det bliver Jim Sheridan, der skal instruere Hollywood-versionen med titlen "Brothers". Dermed bliver det altså ikke danske Bier, der står bag kameraet denne gang.

Lige nu varmer Susanne Bier i stedet op til den amerikanske premiere på filmen "Things We Lost in the Fire", der er hendes Hollywood-debut.

Den har Halle Berry, Benicio Del Toro og David Duchovny på plakaten og får premiere 19. oktober. Den danske premiere er sat til midten af januar næste år.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk