(Foto: © Martin FŠlt, Martin Fält/DR)

Store mænd i speedos tæsker løs på hinanden: 'Det er det fedeste!'

- Det er en helt unik følelse! Kom med til en vild og voldsom wrestling-aften.

Pumpehuset i København blev lørdag aften forvandlet fra hip koncertvenue til en hårdtpumpet man cave med muskuløse mænd i speedos og bar overkrop.

Bodyslam Pro-Wrestling var nemlig kommet til byen, og det var publikum i den fyldte koncertsal ellevilde med.

Wrestling kan beskrives som live fysisk teater, hvor vinderne af kampene er aftalt på forhånd. Men at vinde er heller ikke det vigtigste; det er de mange vilde karakterer, den orkestrerede vildskab og interaktionen mellem wrestlerne og publikum.

Tag med en tur i ringen herunder.

 • Wrestleren Emeritus går selvsikkert mod ringen med en lucha libre-lignende maske, kendt fra mexicansk wrestling. Også flere blandt publikum var i fuld wrestling-udrustning. (Foto: © Martin Fält, dr)
  1 / 8
 • Fem kampe var på programmet i Pumpehuset, blandt andet en kamp hvor syv wrestlere kæmpede mod hinanden i ringen og slog hinanden ud én efter én. (Foto: © Martin Fält, dr)
  2 / 8
 • Det var ikke kun i ringen, kampene foregik. Også ude blandt publikum gik det vildt for sig. (Foto: © Martin Fält, dr)
  3 / 8
 • Selvom kampene er aftalt på forhånd, og de mange slag og spark ikke bliver sendt af sted med fuld kraft, er wrestlerne hårdt ramte, når kampene er slut. (Foto: © Martin Fält, dr)
  4 / 8
 • - Sverige er lort! Sverige er lort! Sverige er lort!, skrålede publikum taktfast op mod to svenske wrestlere, der til publikums store utilfredshed vandt deres kamp. (Foto: © Martin Fält, dr)
  5 / 8
 • - Jeg er ret fascineret af vildskaben i wrestling, og så elsker jeg alle karaktererne. De er simpelthen for vilde, siger Sabine Ravn, der til daglig er animationsinstruktør. (Foto: © Martin Fält, dr)
  6 / 8
 • Hele rummet blev brugt, når wrestlerne udførte de halsbrækkende stunts. Her er det kæmperen Michael Fynne, der tager tilløb til at hoppe ned over sin modstander på gulvet. (Foto: © Martin Fält, dr)
  7 / 8
 • - Det er det fedeste at stå i ringen foran sådan et crowd. Nu er det fjerde gang, vi er i Pumpehuset, og det er noget helt specielt. Der er ikke et dødt moment, for der er hele tiden gang i den. Det er en helt unik følelse, siger 30-årige Robin Granau aka Rick 'the Prick' Dominick, der vandt Bodyslam-mesterbæltet. (Foto: © Martin Fält, dr)
  8 / 8