"Største kamp i internethistorien": YouTube-stjerner kæmper i bokseringen

YouTube-stjernerne Logan Paul og KSI mødes lørdag i bokseringen til "den største kamp i internethistorien".

Logan Paul følges af omkring 18 millioner på Youtube. (Arkivfoto) (Foto: Mike Blake © Scanpix)

To af verdens største YouTube-stjerner vil lørdag afgøre en intern strid foran 15.000 tilskuere i Manchester Arena i Storbritannien, mens hundredtusinder af fans forventes at følge med online.

Det skriver BBC.

Duellen står mellem den 25-årige britiske gamer KSI, der har 19 millioner følgere på YouTube, og den 23-årige amerikanske YouTuber Logan Paul, hvis videoer følges af 18 millioner mennesker.

Begivenheden kaldes "den største kamp i internethistorien" og kan blive en af de YouTube-videoer, der bliver set live af flest mennesker nogensinde.

Det vil koste penge at følge boksekampen på YouTube, hvilket skaber usikkerhed om, hvor stor seerbasen online vil blive.

Stjerne i modvind

YouTube-fans verden over har valgt side og vil følge med, når de to berømte og kontroversielle internetstjerner begiver sig ind i bokseringen.

Særligt Logan Paul kom tidligere i år i modvind, da han udsendte en video med optagelser af en person, der havde begået selvmord i en japansk skov.

De to kommende kamphaner har opbygget en ophedet onlinestrid, som har skabt en massiv hype blandt deres fans forud for boksekampen.

Derfor er der ifølge KSI's manager, Liam Chivers, meget på spil for de to.

- De er geniale til at promovere sig og har angrebet hinanden så hårdt, at de virkelig er vrede på hinanden. Så der er intet falsk over striden, siger han.

/ritzau/

Rettelse: Artiklen havde tidligere et afsnit om økonomien i kampen, men dette er slettet pga. usikkerhed om fordelingen af penge mellem de to Youtubestjerner.

Facebook
Twitter