The Streets: Roskilde var karrierens højdepunkt

Mike Skinner, der i næste udgiver sit sidste album som The Streets, er vild med Danmark.

Anmelderne kunne ikke få armene ned, da engelske The Streets havde spillet på Roskilde Festivals i 2008.

Mike Skinner, der også har spillet på Skanderborg Festival i 2009 og har flere koncerter i København - senest til Danmarks Indsamlingen i lørdags, var da også mere end begejstret for koncerten på Orange Scene.

"Helt sikkert min bedste koncert"

- Jeg synes, både Skanderborg og Roskilde var fantastiske steder at spille - og det ville jeg ikke sige, hvis jeg ikke mente det, siger Mike Skinner.

- Men Roskilde var helt sindssygt og fuldstændig uventet. Det er højdepunktet gennem hele min tid som The Streets, og det var helt sikkert min bedste koncert.

The Streets' sidste album nogensinde får titlen "Computer and Blues" og udkommer 7. februar, hvorefter Mike Skinner tager på en turné i hjemlandet England.

Gadedrengen vender tilbage

Danskerne bliver dog heller ikke snydt for at opleve Mike Skinner en sidste gang eller to, forsikrer den 32-årige sanger.

- Min agent vil gerne have mig til at lave en farvelturné, men jeg synes, det er lidt Simply Red-agtigt. Men jeg kommer helt sikkert til Danmark igen. Jeg spiller på en festival, og jeg tror ikke, det bliver hverken Skanderborg eller Roskilde, siger Skinner.

- Og så tager jeg på en Europatour, hvor jeg helt sikkert kommer til København. Den by ligger helt i toppen af min liste.Kilde: Ritzau

Facebook
Twitter