Superstjerne taler ud efter hasteindlæggelse: Jeg kæmper en evig kamp med mit misbrug

Den amerikanske sangerinde Demi Lovato har sendt en besked til sine fans, efter hun i forrige uge blev hasteindlagt.

I juni udkom Demi Lovato med sangen 'Sober', hvor hun afslører, at hun er faldet i efter seks års afholdenhed. (Foto: Danny Moloshok © Scanpix)

For tiden storhitter Demi Lovato med sangen ’Solo’ sammen med Clean Bandit.

0:00

Men sommeren 2018 vil for sangerinden selv nok blive husket for andet end hitliste-succes.

Den 25. juli blev den amerikanske superstjerne nemlig hasteindlagt. Angiveligt på grund af en overdosis.

Kort efter indlæggelsen udsendte en repræsentant for sangerinden en pressemeddelelse, hvor det uden yderligere detaljer blev bekræftet, at stjernen var blevet indlagt, men at hendes tilstand var stabil, og at hun var i bedring.

Og nu har den 25-årige Demi Lovato selv åbnet op om episoden i et opslag på sin profil på Instagram.

- Jeg har altid været åben omkring min mangeårige kamp med mit misbrug. Jeg har lært, at denne sygdom ikke er noget, der forsvinder eller falmer med tiden. Det er noget, jeg må fortsætte med at overvinde. Noget, jeg endnu ikke har gjort, lyder hendes besked, der bekræfter, at sangerindens misbrug er årsag til indlæggelsen.

’Jeg vil fortsætte med at kæmpe’

Indlæggelsen kommer i kølvandet på udgivelsen af Demi Lovatos nyeste single 'Sober', hvor hun åbenhjertet synger om, at hun for nylig har haft tilbagefald efter seks år som afholdskvinde.

0:00

Og Demi Lovato erkender i sit opslag på Instagram, at vejen til det sobre liv uden dæmoner er lang, men at rehabiliteringen er hendes hovedfokus nu.

- Nu har jeg brug for tid til at hele og fokusere på at holde mig stoffri og på at få det bedre. Den kærlighed, I har vist mig, vil aldrig blive glemt, og jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan sige, at jeg kom ud på den anden side. Jeg vil fortsætte med at kæmpe, skriver hun i sit opslag på Instagram.

Sangerinden, der sammen med Ariana Grande, Selena Gomez og Miley Cyrus blev kendt fra amerikansk børne-tv i 00'erne, har længe været åben om sine personlige udfordringer.

I Demi Lovatos dokumentar ’Simply Complicated’ fra 2017 afslørede hun, hvordan hun som yngre led af bulimi, som hun endte med at blive indlagt for. I samme omgang blev det konstateret, at sangerinden også led af bipolar lidelse.

FacebookTwitter