Surprise, møgunger: Thomas Bo Larsen skal spille Stewart Stardust

Skuespilleren kommer dog ikke til at kopiere Anders Matthesens oprindelige Stewart 100 procent.

Thomas Bo Larsen ses her i rollen som Terkels grove onkel Stewart Stardust. (Foto: © Jan Winther, Have Kommunikation)

Det plejer at være Anders ’Anden’ Matthesen selv, der spiller den ikoniske rolle som den ligefremme og alkoholiserede onkel Stewart i ’Terkel i knibe’ og ’Jul på Vesterbro’.

Når musicalen ’Terkel the Motherfårking Musical’ næste år får premiere, bliver det derimod Thomas Bo Larsen, der skal løfte rollen som den bramfrie onkel.

Det oplyser Live Nation og Langkjær Entertainment, der producerer musicalen.

Men selvom der er en ny mand under skipperhatten, så ser det i høj grad ud til, at gamle Stewart Stardust er lige så øretæve-gavmild, fordrukken og beskidt i munden, som han plejer.

Hos Langkjær Entertainment er producent Thomas Langkjær ’vildt glad’ for, at skuespilleren har sagt ja til at spille rollen.

- Thomas har den der naturlige gavflabethed, der gør ham yderst oplagt til rollen som Stewart Stardust, siger Thomas Langkjær og tilføjer:

- Men Thomas er samtidig en fantastisk dygtig og karismatisk skuespiller, så han kommer ikke til at lave en 100 procent kopi af Anders Matthesens figur, men vil fremelske sin version af Stewart Stardust tilsat Thomas Bo Larsens særlige charme og vildskab.

Så mangler vi bare Terkel

Dermed er Thomas Bo Larsen – der er kendt fra film som ’Festen’, ’Jagten’ og de nye ’Far til fire’-film – det tredje skuespillernavn på musicalens rolleliste.

Indtil videre er det offentliggjort, at rapperen Clemens skal spille Terkels ven Jason, og at Martin Brygmann kan ses i rollen som musiklæreren Arne Nougatgren. Dermed mangler vi stadig at se, hvem der får hovedrollen som Terkel.

Forlægget for ’Terkel the Motherfårking Musical’ er den politisk ukorrekte kulttegnefilm ’Terkel i knibe’, der trak 375.000 børn, unge og voksne i biografen 2004.

’Terkel the Motherfårking Musical’ får premiere i Tivoli i hovedstaden 14. februar og sendes efterfølgende ud på en større turne, der bringer den både til Aarhus, Odense, Aalborg, Holstebro og Vejle.