Tårnhøj journalist bliver ny vært for Hammerslag

TV-Avisens journalist, Christian Degn, bliver ny vært på Hammerslag.

Den 34-årige journalist fra TV-Avisen bliver ny vært på Hammerslag. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Journalisten Christian Degn kommer til at strø om sig med udtryk som K1'ere, havudsigt og håndværkertilbud i fremtiden.

Den 34-årige journalist ved TV-Avisen bliver nemlig ny vært på Hammerslag.

- Jeg ved, at Hammerslag betyder meget for rigtig mange mennesker, så jeg går ydmyg til opgaven, siger han i en pressemeddelelse.

2,08 meter høj vært

Christian Degn er kendt som journalist for sine ofte skæve og anderledes indslag i slutningen af TV-Avisen - blandt andet har han sammen med Chili-Klaus spist verdens stærkeste chili.

Selv om han i forvejen når ud til mange mennesker som journalist ved TV-Avisen, er han godt klar over, at han som vært på Hammerslag bliver et noget mere kendt ansigt. Det skræmmer han dog ikke.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er 2,08 meter høj. Så jeg vant til at blive kigget efter på gaden. Fremover kommer jeg bare ikke til at vide, om folk kigger efter mig, fordi jeg er høj eller bare kendt, siger han.

Ikke nervøs

Hammerslag var i 2012 det 10. mest sete program i Danmark, ifølge DR Medieforskning. Programmet blev sendt første gang i 1991 med Frode Munksgaard som vært. I 2004 overtog Peter Ingemann programmet, og efter knap 200 afsnit annoncerede Peter Ingemann i februar, at han skiftede til TV 2.

Christian Degn er klar over, at det er nogle erfarne værter, han skal efterfølge, men er ikke særlig nervøs for at skulle overtage opgaven som vært for det 22 år gamle program.

- Det gør mig faktisk ikke nervøs - nærmest lidt mere rolig. For så har konceptet fungeret i så lang tid, at jeg virkelig skal være dårlig, før det falder igennem. Og det tror jeg trods alt ikke, jeg er, siger han.

Facebook
Twitter