Terror-tøj politianmeldt

Venstres Ungdom vil nu politianmelde tøjfirmaet Fightersandlovers, der har lavet t-shirts, som støtter to organisationer fra EU's terrorliste. Imens går salget af T-shirtene strygende.

Det fortsætter med at vælte ind med reaktioner på tøjfirmaet Fightersandlovers, der sælger T-shirts til støtte for to bevægelser, der står på EU's terrorliste.

Nu har Venstres Ungdom politianmeldt firmaet, for det er nemlig forbudt at støtte organisationer på terrorlisten økonomisk, og for hver T-shirt der bliver solgt, går der ca. 35 kroner ned til en af de to organisationer, som er colombi-anske FARC og palæstinensiske PFLP.

Men Venstres Ungdom nøjes ikke med det. De vil nu lave deres egne T-shirts vendt mod terrororganisationer, og her vil ca. 35 kroner per T-shirt tilfalde Center for Torturofre.

VU's reaktion er blot den seneste. Tidligere har Dansk Folkeparti opfordret justitsminisiter Lene Espersen til at gå ind i sagen og forbyde salget, og internationalt har der været reaktioner fra bl.a. Colombias udenrigsminister, som har sendt en protestskrivelse til den danske regering.

Den megen virak om tøj-kollektionen har til gengæld gjort, at salget af T-shirts går strygende for det lille tøjfirma. Omkring 500 stykker er skibet af sted, og det betyder, at de to organisationer foreløbig er støttet med ca. 17.500 kroner.

Facebook
Twitter