Thomas Eje og de to andre er tilbage

Efter syv år hver for sig er Preben Christensen, Anders Bircow og Thomas Eje tilbage som Linie 3.

Hvem har ikke gået og sunget med på Gnags-parodien "Pølsemandens sang"? Eller nynnet med på "En fjollet sang" om Preben Christensens hage, der er så lang, at den bliver brugt som flagstang på fødselsdage?

Tilbage i firserne var Preben Christensen, Anders Bircow og Thomas Eje, der tilsammen udgjorde Linie 3, landets mest populære komikere. Igennem de sidste par år har det dog været småt med sangene, siden trioen for syv år siden gik hver til sidst.

Det bliver dog ændret nu, hvor Linie 3 har besluttet sig for at lade sig gendanne.

Forsøgte sig i Las Vegas

Linie 3 blev dannet i 1979 og blev hurtigt populære med deres Dronning Margrethe-parodier, musikalske morsomheder og historier om "hvor er de to andre".

Siden de gik fra hinanden har de tre komikere forsøgt sig med hver deres karriere - dog uden at nå Linie 3-dagenens storhed.

Thomas Eje har blandt andet forsøgt at slå igennem i Las Vegas i USA uden det store held, mens også Anders Bircow har forsøgt sig som solo-entertainer. Preben Christensen har i stedet for komikken satset på skuespillet.

I forbindelse med deres comeback har Linie 3 inviteret pressen på "en festlig frokost" d. 24. marts, hvor de vil fortælle om deres kommende planer.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk