Tidligere Se og Hør-chef siger op på Ekstra Bladet

Lise Bondesen, der er tidligere nyhedschef på Se og Hør, siger farvel til Ekstra Bladet som følge af sagen om ugebladets overvågning.

Se og Hør-skandalen udvikler sig dag for dag.

Tidligere nyhedschef på Se og Hør Lise Bondesen, der sidste år blev underholdnings-redaktør på Ekstra Bladet, har sagt op på avisen.

Det skriver Ekstra Bladet på deres hjemmeside.

Arbejdsro til kollegaer

Ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen skriver ifølge b.dk i en mail til Ekstra Bladets medarbejdere, at opsigelsen sker på baggrund af Se og Hør-skandalen.

- Lise Bondesen har valgt at sige sit job op. Hun forlader os efter et år som flash redaktør, hvor vi på ingen måde har noget at udsætte på hendes arbejde, skriver Poul Madsen ifølge b.dk.

Af mailen fremgår det, at opsigelsen først og fremmest skyldes hensyn til familien, men det skal desuden give arbejdsro til kollegaerne på Ekstra Bladet.

Blev sendt på ferie

Lise Bondesen fortalte torsdag sin version af, hvordan Se og Hør arbejdede sammen med tys tys-kilden, da hun var ansat på det kulørte udeblad.

- Jeg vidste det godt, og det benyttede jeg mig af. Jeg fik det også stoppet. Men jeg reagerede for langsomt. Alt for langsomt, fortalte hun i Ekstra bladet.

Hun meldte samtidig ud, at hun via sin advokat ville kontakte politiet.

Det har ikke været muligt for DR Nyheder at få en kommentar fra Lise Bondesen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk