Til sexmesse i Valby Hallen: Vi er her for at se, røre og smage

Sexmessen 'Erotic World' bryder tabuet omkring sex, så det kan smages, føles og ses af alle, der har lyst, mener gæsterne.

Himlen er lige så grå som Valby Hallen, men indenfor lyser alt lummerrødt.

Fem strippere på stribe, to drag queens og en ork på stylter (!) står klar til at gelejde rundt på weekendens store sex-messe ’Erotic World’, der lige får temperaturen til at stige et par grader over det lunefulde forårsvejrs.

Det er dog en affolket messe, der møder én på messens første dag.

Måske fordi folk endnu ikke har forladt arbejdspinden sådan en tidlig fredag eftermiddag?

Eller er det fordi, sex, lyst og erotik stadig er noget, mange føler mest hører til bag nedrullede gardiner og med lyset slukket hjemme i soveværelset?

- Der er behov for at vi danskere får åbnet vores sind omkring vores seksualitet. Der er stadig had-kriminalitet over for seksuelle minoriteter, og der er stadig folk, der går og gemmer deres seksualitet væk, siger Michelle Corydon, der er ekspert i bondage og sadomasochisme.

- Sex-messer kan være med til at bryde nogle vigtige tabuer, siger hun, inden et højt smæld lyder fra mødet mellem en pisk og en bagdel i baggrunden.

På 'Erotic World' flokkes ældre som unge kæreste- og ægtepar om udvalget, der byder et frækt forår velkommen. (Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen DR © (c) DR)

Public service til de eventyrlystne

- Sikke en sild, råber en mand i fredagshumør til en forbipasserende kvinde, der ikke er iklædt meget mere end et par minimalistiske trusser.

Men nok se, ikke røre. Her hersker fantasien.

For på sexmessen er det nærmere blikket, der skal vække de lystne tanker.

Et fremmødt par i midten af 30'erne er her dog ikke kun for inspirationens skyld.

- Når man har børn og familie, så behøver man altså et skub i ny og næ. Sex-messen kan inspirere os til at udforske noget nyt, og måske ender det med, at vi melder os ind i swingerklub, siger Christina Green Mogensen, inden ægtemanden tager over:

- Altså vi er her jo også for at se, røre og måske smage på alt det legetøj, man ikke har mulighed for på internettet. Vi er mange gange blevet ret skuffede over at se, at de ting, vi købte, ikke helt levede op til forventningerne, siger Casper Green Mogensen og spankulerer videre ned ad de kulørte gange med hustruen under armen.

Dildoer er ikke kun forbeholdt kvinder. Her er tre til mænd. (Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen DR © dr)

- Det er vildt fedt

Her prydes de mange boder med alt lige fra dildoer og buttplugs over gabestokke og gynger til store som små kondomer med... avocadosmag?

Og på de tilstødende scener kan gæsterne få demonstreret voksenlegetøjet af kyndige stripperpiger- og mænd.

På 'Erotic World' er der masser af boder med voksenlegetøj, mens diverse shows demonstrerer dem i brug. (Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen © (c) DR)

- Det er jo vildt fedt, det her, råber Casper Sørensen og Kirsten Eskildsen nærmest i kor.

Det unge kærestepar har gæstet sex-messen igennem mange år og er helt klare i mælet, når det kommer til hvorfor.

- I Danmark er sex gået hen og blevet et tabu, man ikke snakker særligt meget om. På sex-messen kan man få en dybere forståelse af, hvad sex også kan være uden at pegepinden behøver at være løftet, siger Kirsten Eskildsen, der selv er her for at købe nye kostumer til sin i forvejen store garderobe.

- Sådan en sex-messe er fed, fordi folk er så åbne, og fordi her er plads til alle, siger kæresten Casper Sørensen.

Kunsthåndværk? Det ligner kulørte skulpturer, nogle helt stuerene designgenstande, men de har alle det til fælles, at de kan bruges til noget. (Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen DR © (c) DR)

Et broget publikum

Selvom mange måske tror, at ’Erotic World’ henvender sig til et snævert publikum, er de fremmødte en ligeså broget skare som samlingen af dildoer i alverdens former og farver i de mange boder.

Her flokkes teenagere (over 18 år selvfølgelig) og ældre ægtepar.

Alle defilerer lige nysgerrige rundt imellem legetøjet til voksne, hvor hede opvisninger og foredrag om brugen af en trebenet himstregims (en havplante? Skulptur? Nej...), vækker en del opmærksomhed.

DJ’en spiller op til det forestående strippershow, der lige om lidt nok skal tænde gløden i kinderne hos de fremmødte, men husk:

Nok se, ikke røre!

'Erotic World' varer fra fredag klokken 14.00 til søndag klokken 18.00 og foregår i Valby Hallen.

FacebookTwitter