Husk gummistøvler: Tinderbox bliver en våd affære

Sidste år regnede Tinderbox-festivalen næsten væk, og 2016 kan desværre gå hen og blive en gentagelse - især lørdag.

Regnen holdt ikke folk væk fra Rasmus Walters koncert på sidste års Tinderbox festival i Tusindårsskoven. (Foto: Sophia Juliane Lydolph © Sophia Juliane Lydolph)

Da Tinderbox sidste år havde debut som Odenses nye festival, var det både med sol og kraftig regn på programmet. Og noget tyder på, at vejrguderne har tænkt sig at kopiere den model.

Ifølge DR's meteorolog og vejrvært Jesper Theilgaard er det en god idé at pakke både shorts og gummistøvler. Temperaturen bliver høj, men vejret vådt. Sådan ser vejret ud de enkelte dage:

Varm Sankt Hans-aften

Festivalens første dag bliver varm. Det ser ud til, at Tinderbox-gæsterne slipper for regn i løbet af dagen. Det kan dog ændre sig, når vi nærmer os aften og nat.

- Der ligger en tordenbyge, som ser ud til at gå nordenom, men man kunne godt forestille sig, at Odense også får et enkelt dryp hen mod aftenen, siger Jesper Theilgaard.

Lummervarmt fredag

- Fredag bliver varm. Rigtig varm. Tungt, lummert tordenvejr rammer os med temperaturer på en 25-28 grader.

Natten til fredag og fredag morgen kommer der til at falde en del regn, og tordenhammeren til at buldrer der ud af.

Regnfuld lørdag

Sidste år var det særligt lørdag, der regnede væk på Tinderbox. Og lørdag på årets festival bliver igen den mest regnfulde dag.

- Det meste af lørdagen bliver våd. Det kan klare op hen mod aftenen, hvor temperauren samtidig vil falde og blive en del køligere, slutter Jesper Theilgaard.

FacebookTwitter